2777
2789
عنوان

همسر

150 بازدید | 5 پست

دوستان من و همسرم شاغلیم تقریبا تو یه محل کار می کنیم اونا یک ساعت زودتر تعطیل می شن من عادت ماهانه بودم بهش گفتم سختمه ساعت ۹ شب خیابونا خلوته وایسا ۴۵ دقیقه بعدش منم تعطیل شیم با هم بریم خونه قبول نکرد گفت خسته ام می خوام ساعت ۸ برم خونه عصبانی شدم گفتم خب تو چی کاره منی من زنتم چی میشه شب ها وایسی با هم بریم مسیر خونه یه کم دوره به خاطر ترافیک با مترو باید برگردیم خیلی عصبانی شد گفت من هیچکارتم حوصله ندارم گوشی و قطع کرد به نظرتون من اعصابش و خورد کردم یا حق با من بود نشستم کلی گریه کردم تو محل کارم

حق با تو خیلی ازش تعجب کردم همیشه اینقد بیخیاله؟

نه می دونی خودخواهه خیر سرش میگه عاشقمه ولی مغرور و خودخواهه به خدا منم به خاطر شرایط زندگی وضع اقتصادی کار می کنم وگرنه با این پریودی و این ساعت کاری منم سختمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه می دونی خودخواهه خیر سرش میگه عاشقمه ولی مغرور و خودخواهه به خدا منم به خاطر شرایط زندگی وضع اقتص ...

توهم یکمی درکش کن چه میشه کرد دعوا کنی اعصاب خودت بهم میریزه

باهاش حرف بزن وقتی ک خسته نیست بگو دلت میخواد برات وقت بزاره احساس امنیت میکنی و....شاید جواب داد

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن