2777
2789
عنوان

بچه ها😭😭

139 بازدید | 15 پست

امتحانمو خراب دادم😭😭😭

جوابارو تو واتساپ فرستادم بصورت عکس بعد هنوز آنلاین نشده استاده 

از امتحانم ۱ ساعت میگذره باید به صورت پی دی اف میفرستادم بعد حالا اگه جواب صحیح و پیدا کنم پی دی افشو بفرستم بنظرتون با عکس مقایسه میکنه ببینه یکین یا نه؟😂😂

یا نمیدونم چیکار کنم اصلا راهی سراغ دارین؟🤣🤣 عکسا براش دانلود نشه کلا یا هک اینا

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا چی عذاب وجدان آخه درست حسابی درس میداد مینوشتم دیگه پس حقشه

من درس دادنشو ندیدم پس نمیتونم قضاوت کنم

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

فکر نمیکنم بشه کاری کرد

پاکم کنی جاش می مونه تو واتس🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
فکر نمیکنم بشه کاری کرد پاکم کنی جاش می مونه تو واتس🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بگم تار افتاده بود دوباره عکس گرفتم پی دی اف کردم اینو بخون

آخه ۱ ساعت گذشته پاکم نمیشه😓

بگم تار افتاده بود دوباره عکس گرفتم پی دی اف کردم اینو بخون آخه ۱ ساعت گذشته پاکم نمیشه😓

همه جوابارو خراب کردی؟اگه خیلی خراب کرده باشی مقایسه کردن کاری نداره.کار چند دقیقه س 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

بنظرم بیخیال شو بدترش نکن.ازش بخواه یکم تو نمره کمکت کنه 

بگو مجازی درس خوندن سخته و فلان از این حرفا

😭😭

🙁🙁

🙁🙁

بگم از زمانی که کرونا گرفتم تمرکزم کم شده 😂😂😂 وای خدایا به دور

ولی واقعا احتیاج دارم به نمرش ترم ۸ ام😭

بگم از زمانی که کرونا گرفتم تمرکزم کم شده 😂😂😂 وای خدایا به دور ولی واقعا احتیاج دارم به نمرش ترم ...

اها دانشجویی 

راه نمیاد استاده؟از اون عصب قورت داده هاس؟

تو دانشگاه ما یکی هست که نمره ها از زیر دست اون رد میشه.اون نبود نصف دانشگاه مدرک نمیگرفتن 😂😂😂