2777
2789
عنوان

کنکور 4 ام 😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هست!!  من کاملا تحقیق کردم

خواهشا اطلاعات غلط ندین

دوتا از دوستای من خارج استان فرهنگیان میخونن

یکی دبیری زیست یکیم دبیر ریاضی

فقط اون دانشگاه محل خدمت رو برای استان خودمون داره

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
چرا! اشتباه یادتونه من بعد این همه انتخاب رشته دیگه میدونم 😂 دانشگاه فرهنگیان مشهد فقط از خراسان رض ...

اصلا اینطور نیست عزیزم.

مورد میشناسم از کیش و بوشهر و یزد که دارن دبیری زیست مشهد میخونن.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
خیلی اراده داری من واقعا سال دومم کم اوردم دارم دیوونه میشم

سلام دوست عزیزم

من مشاور کنکورم در رشته ی تجربی,سالهاست برای مشاورین رده بالا کار میکنم و اسمی از خودم به میان نیومده,امسال میخوام تعداد محدودی دانش آموز کنکوری با هزینه ی اندک قبول کنم تا هم تضمینی اونا قبول شن هم خودم بتونم تیم مشاورم رو سال بعد تشکیل بدم

اگه دوست داشتین میتونم باهاتون همراه شم

فقط رشته ی تجربی

ماه اول قطعا پیشرفت چشمگیرتون رو میبینین

😭😭😭منم پیر شدم بابا  اگه اراده داشتم امسال قبول میشدم

سلام دوست عزیزم

من مشاور کنکورم در رشته ی تجربی,سالهاست برای مشاورین رده بالا کار میکنم و اسمی از خودم به میان نیومده,امسال میخوام تعداد محدودی دانش آموز کنکوری با هزینه ی اندک قبول کنم تا هم تضمینی اونا قبول شن هم خودم بتونم تیم مشاورم رو سال بعد تشکیل بدم

اگه دوست داشتین میتونم باهاتون همراه شم

فقط رشته ی تجربی

ماه اول قطعا پیشرفت چشمگیرتون رو میبینین

خواهشا اطلاعات غلط ندین دوتا از دوستای من خارج استان فرهنگیان میخونن یکی دبیری زیست یکیم دبیر ریاض ...

شما داری اطلاعات غلط میدی دوست من بله دانشگاه خارج استان هست ولی رقابت سر اون دانشگاه بازم بین استانیه 

دبیری یه سری دانشگاه های خاص دارن مثلا رشته رییسی دانشگاه رجایی تو استان ما زیر هزار میگیره ولی از یه شهری مثل تهران تا ۶۰۰۰هم میگیره 

من خودم مشاور تحصیلی هستم جانم 

اصلا اینطور نیست عزیزم. مورد میشناسم از کیش و بوشهر و یزد که دارن دبیری زیست مشهد میخونن.

شاید تو استان خودشون ندارن دانشگاه وگرنه تو دفترچه میزنه اولویت مثلا با داوطلبان شاندیز و... که مال خود استان هستند. 

ولی من که تو خراسان نمیتونم اصفهان بزنم. میتونم ولی نمیارم چون اولویت با خودشونه

شما داری اطلاعات غلط میدی دوست من بله دانشگاه خارج استان هست ولی رقابت سر اون دانشگاه بازم بین استان ...

شما درست میفرمایید🙂

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
😭😭❤️ممنون درک میکنید اما کاش میشد... فرهنگیان بومیه ومثلا برا من ک مشهدی امفقط از خراسان قبول میک ...

مطمنی رتبه زیر هزار میخواد؟؟؟ دیدم طرف با تراز شیش هزار قبول شده تراز شیش هزارم رتبه زیر ده هزار میده بنظرم بیشتر تحقیق کن

✍مهم نیس قفلای زندگی دست کیه🔒 مهم اینه شاه کلید دست خداس🗝☝🏻💫