2777
2789
عنوان

کنکور 4 ام 😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا! اشتباه یادتونه من بعد این همه انتخاب رشته دیگه میدونم 😂 دانشگاه فرهنگیان مشهد فقط از خراسان رض ...

همه جا اینطوری نیست

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
خوش به حالت من سال دوم به بابام گفتم برم کتابخونخ درس بخونم فقط ۱۵ دیقه داد میزد که من برات هیچ کاری ...

☹️من از پاییز از خانوادم دورم یه شهر دیگه هفته ای دوساعت میبینمشون 

خیلی سخته چجوری تحمل میکنی واقعا من افسردگی مطلق گرفتم دارم دیوونه میشم این سه هفته بگذره یه رشته ای ...

منم افسردگی گرفتم 😓😓😓

ولی به رشته دگ رفتم دانشگاه خود خانوادمم دیدن بهتره بمونم تا اینکه رشته ای برم ک شغل نداره واسم

فکرش از سرت نمیفته منم میخام انصراف بدم ع دانشگا و برای بار چهارم کنکور بدم

دانشگاه دولتی هستین؟

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
منم افسردگی گرفتم 😓😓😓 ولی به رشته دگ رفتم دانشگاه خود خانوادمم دیدن بهتره بمونم تا اینکه رشته ای ...

به نظرم رشته و شغل بستگی به ادمش داره مگه رسته ی پرت خیلی و گرنه هر رشته ای شغل داره دیگه

20 سالمه 😭 3 سال از عمرم پر...  امسالم خوب نخوندم اما بهتر از قبل خوندم... خیلی بهتر ولی ن در ...

م ۱۹ سالمع امیال سال دومم لعنت به کرونا اومد زندگب ها رو تعطیل کرد من قبل کرونا خوب میخوندما