2777
2789
عنوان

لابیاپلاستی

2607 بازدید | 10 پست

دوستان کسی لابیاپلاستی اراک انجام داده؟اگه اطالاعتی دارید لطفا بگید.من قصد دارم اینکارو انجام بدم میخوام  بدونم کدوم دکتر کارش خوبه.ایا با لیزر هم دکتری رو میشناسید که انجام بده و داخل مطب انجام بده؟نمیخوام بیمارستان برم.

انجام دادم با بیهوشی خیلی اذیت شدم و پشیمونم 

فقط زیباییش اوکیه اگرنه حس کم شده عفونت زیاد شده کلی درد داشتم 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام نه من تهران لابیاپلاستی انجام دادم پیش دکتر حبیبه احمدی و به نظرم کارشون عالیه. این روزا دیگه بهترین دکترا توی هر رشته ای توی تهران فعالیت می کنن. به نظر من ارزششو داره که آدم به خاطر یه دکتر خوب از یه شهری بره یه شهر دیگه.

انجام دادم با بیهوشی خیلی اذیت شدم و پشیمونم  فقط زیباییش اوکیه اگرنه حس کم شده عفونت زیاد شده ...

عههه چرا اینطوری؟ من یکی از دوستام پیش دکتر شیرین شمس جراحی لابیاپلاستی کرده خیلی راضیه

فکر کنم بستگی به دکتر داره من خودمم میخوام برم پیش ایشون جراحی کنم

ای بابا چه بدددد☹️☹️☹️میشه بپرسم پیش‌کی‌عمل کردید؟

من مشهدم عزیزم 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
عههه چرا اینطوری؟ من یکی از دوستام پیش دکتر شیرین شمس جراحی لابیاپلاستی کرده خیلی راضیه فکر کنم ...

من مشهدم دکترمم عالی بودن قبلشم این عوارضو بهم گفتن خودشون

منم لابیاپلاستی انجام دادم ولی نه حسم کم شده نه عفونت و مشکلی برام ایجاد شده تازه خیلی هم راضی ام

احتمالا از دکترت بوده این مشکلاتت میخوای من شماره تماس و ادرس سایت دکتر خودمو بهت بدم ی بار برو پیشش احتمالا مشکلت رو حل میکنه دکتر خیلی خوبیه همه ازش تعریف میکنن

دکتر افسانه مهرنامی 

http://www.drmehrnami.com
02166933869

عمل نکن من اخر اسفند عمل کردم تا یه ماه خوب بود ولی الان داره میشه سه ماه خراب شده 

نمیدونم اولاش خوب بود خوشگل بود ولی الان یه ماهی هست یه طرفش ورم داره خوبم نمیشه شکلش خراب شده 

من تا یک ماه و نیم  همه جیو رعایت کردم نه دود نه رابطه نه فست فود ولی خب فکر کردم دیکه خوب شدم رعایت نکردم همه چی خراب شد توقع نداشتم بعد بهبودی خراب بشه و امروز فقط کارم شده گریه 

دکتر گفته بیا ببینم شاید ترمیم بخواد ولی اخه دیگه نه پولشو دارم نه روم میشه جلو خانواده نه میتونم باز برم تهران من قبلشم خیلی بزرگ و بد بود خیلی عمل کردم راضی بودم الانم ناشکری نمیکنم اما خب روحیم ضعیف شده