2777
2789
عنوان

مرده

186 بازدید | 15 پست

سلام.میخواستم بپرسم اینکه آیا اینکه میگن مرده ها بیدارن و ما خوابیم و آدما بعد مرگ تازه بیدار میشن درسته ؟؟ منظورش دقیقا چیه ..اگه کسی میدونه بهم بگه ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منظور همون حیات اخرویه که این زندگی کوچیک گذراس ولی زندگی بعد از مرگ جاودانس

و اینکه بعد از مرگ درک و شعور به نهایت خودش میرسه یعنی درک و شعور روح ما از خودمون که تو این دنیاییم خیلی فراتره در اصل درسته مرده ها زنده ترن

با هیچس بحث نمیکنم چون سیمکارت هفتممه😂ولی برخوردم باهات رو خودت مشخص میکنی🙂 رو بچه ها خیلی حساسم اگه خیلی تند برخورد کردم راجبشون به دل نگیرین💗🤪

منظور  اینه ک بعد از مرگ در عالم برزخ سطح اگاهی ما از جهان بالا میره 

الان ما فقط خودمونو میببنیم و همین دنیایی ک توش هستیم و درکمون همینقدره ولی وقتی میمیریم ی چیزای جدیدی برامون روشن میشه اصطلاحا قفل بعضی مرحله ها باز میشه 

میفهمیم ک زندگی فقط اینجا نیست و از اخر باید جواب پس بدیم ‌و... 

یک حدیثی هم هست میگه مردم خوابن، وقتی بمیرن بیدار میشن 

این برداشت من بود🤷‍♀️

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

یعنی وقتی مردیم میفهمیم که اشتباه میکردیم و درست از زندگی مون استفاده نکردیم.

فرض کن یک ماشین داری که به دلیل خرافات سوارش نمیشی، وقتی ماشین را ازت بگیرن و ببینی که چطور استفاده می‌کنند تازه بیدار میشی.

ولی دیگه فایده نداره ، چون ماشین را نداری!

برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین

کسایی که روح از بدنشون جدا شدن ، از اون طرف صحبت میکنند

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼