lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9472 عنوان کیا دیسک کمر دارن 61 بازدید | 5 پست بیاین بگین ک همیشه کمرتون درد میکنه؟؟نشانه دیسک کمر چیه کمرم درد میکنه نگرانم خوب نشه ب بجم نتونم برسم صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی 1400/03/22 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanhv عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10279 شوهرم دارهدردش میگیره ب پاش من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9472 شوهرم داره دردش میگیره ب پاش مثلا چجور میشه پاش منم پای چپم درد میکنه رون پام از با سن صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
sanhv عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10279 مثلا چجور میشه پاش منم پای چپم درد میکنه رون پام از با سن آره اونم از باسن میگیره تو کشاله ران پای چپشچند جلسه رفت آب درمانی الان بهترهولی فشار بیاد ب کمرش درد میگیره من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9472 آره اونم از باسن میگیره تو کشاله ران پای چپش چند جلسه رفت آب درمانی الان بهتره ولی فشار بیاد ب کمر ... اب درمانی چیه ببخشید زیاد سوال میکنم صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
sanhv عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10279 اب درمانی چیه ببخشید زیاد سوال میکنم میرفت استخر ،دکتر بهش چندتا ورزش داده بود تو آب انجام بده.. یکساعت هم توی آب ولرم که تا کمرش باشه راه میرفت. من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!