2777
2789
عنوان

ای واااااای سوتیه من 🤐🤐🤐🤐

360 بازدید | 29 پست

شوهرم زمانی که گروه برا دانشجوهاش میزنه حتما باید یکیو عضو کنه تا گروه تشکیل شه بعد لینکو بفرسته برای بقیه همیشه منو اول تو گروهاش عضو میکنه ای وای یکی از دانشجوها به من پیام داد سلام خوبی شماره استادو میفرستی من از صفحه شماره شات گرفتم فرستادم همش نگاهم به دخترم بود الان دیدم همراه با اسم شوهرم فرستادم شماررو براش 🤐🤐🤐🤐🤐 

اسمشم این سیو کردم ( جان که چه گویم جهان منی ،⁦♥️⁩⁦) 

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان

چند بارم سوال درباره جزوه پرسید من جوابش دادم حالا چیکار کنم از اون زمانشم گذشته نمیشه پاک کرد 🤐

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه دیگه حساب کاردستشون میاد😂

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

نخسته😂😂

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎

بچه ها خییییلی کارم زایه بود میخندین ؟ 😂😂😂😂

چند بارم سوال درباره جزوه پرسید من جوابش دادم حالا چیکار کنم از اون زمانشم گذشته نمیشه پاک کرد 🤐

بیچاره فک میکنن دانشجویی هستی که عاشق استادشده😂😂

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

[QUOTE=194634102]چه طولانی سیو کردی😁[/QUOTE

😂😂😂 خیلی ازین تیکه شعرش خوشم میاد