2777
2789

صبحانه و نهار میذارم براش،میوه وشربت وچای خشک وقند هم میزارم،گاهی بیسکوییتی کیکی چیزی هم باشه میزارم برا میان وعده 

البته کارش آزاده ویه یخچال کوچیک داره اونجا که غذا تو این گرما خراب نشه 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صبحانه و نهار میذارم براش،میوه وشربت وچای خشک وقند هم میزارم،گاهی بیسکوییتی کیکی چیزی هم باشه میزارم ...

من جدیدا براش عدسی ای خوراک لوبیایی چیزی هم میذارم میگه انرژیم بیشتر شده ...بعد صبح پا میشی براش میذاری یا از شب قبل؟صبحونه چی میذاری

من جدیدا براش عدسی ای خوراک لوبیایی چیزی هم میذارم میگه انرژیم بیشتر شده ...بعد صبح پا میشی براش میذ ...

بستگی داره معمولا اگه خورشتی باشه شب میزارم ،برنجشو صبح زود یا شب قبل،پلویی باشه اخر شب میزارم ،گاهی هم خوراک و اینچیزا میزارم که شب درست میکنم براش 

صبحانه پنیر خیاری،کره مربایی،خامه ،نون تافتون خونگی و...

زمستون ارده شیره وعسل میذاشتم ،الان گرمه خوب نیست 

نمیتونه نهار رو بیاد ،یه ساعت ونیم فاصلست تا خونه تقریبا 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     
فقط همین!؟مگه با مادرش زندگی میکنید زنده باشن انشالله

توی یک ساختمان هستیم و من هم شاغل هستم. مادر همسرم خیلی کمک حال ما عروس ها هستند در این مسائل. الان که کرونا هست اجازه نمی دن بچه ها هیچوقت غذای بیرون بخورند و وقتی که نتونم آماده کنم خودشون زحمت می کشند