2777
2789
عنوان

دندوووون عقلللل

90 بازدید | 17 پست

دراوردممممم😭😭😭بچه ها میترسمممم میگن تا دراومد باید کشیدش؟؟؟؟البتع هنوز کامل درنیومدع یه ذره اش زده بیرون کمکم کننننیییننن من میترسم از دندون کشیدن😭😭😭

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

من ۴ تا داشتم یکی کندم سه تاش هس هنو 

البته اون دندون شما ممکنه کامل در نیاد و نهفته باشه منتظر نباش که حتما کامل در بیاد 

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۴ تا داشتم یکی کندم سه تاش هس هنو  البته اون دندون شما ممکنه کامل در نیاد و نهفته باشه منتظ ...

جدی کامل درنمیاد😯😯😯پس چجوری باید کشید

چون اگ در بیاد فشار میاره به بقیه دندونا میگن باید کشید من جا داره واس رشد براهمین نمیکشم

وای اگ کامل درنیاد ادم باید چیکار کنه؟؟؟

جدی کامل درنمیاد😯😯😯پس چجوری باید کشید

اره واس منم فک میکردم نصفه در اومده ولی وقتی عکس گرفتم دیدم دندون کامله فقط زیر لثه اس نصفش در اومده از لثه بیرون 

جراحی کردم کشیدمش

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              
اره واس منم فک میکردم نصفه در اومده ولی وقتی عکس گرفتم دیدم دندون کامله فقط زیر لثه اس نصفش در اومده ...

جراحی ترسناک بودددد؟؟؟؟🙃🥺🥺درد داشتتتتت؟؟؟

اره واس منم فک میکردم نصفه در اومده ولی وقتی عکس گرفتم دیدم دندون کامله فقط زیر لثه اس نصفش در اومده ...

واس من درد و اینا نداشت ولی دندون کناریشو کاملا نابود کرد حتی عصب کشی ام کردم باز همش ریخت 🤦‍♀️

جراحی ترسناک بودددد؟؟؟؟🙃🥺🥺درد داشتتتتت؟؟؟

بستگی به دندونت داره واسه من شرایطش یکم بد بود ریشش به عصب رسیده بود بعد اومد بکشه دید استخون فکم مانع یکم استخونه فکمو سابید بعد دندونو کشید 

درد نداشت  اول امپول زد بعد دید اوضاعش خرابه بازم چنتا امپول زد  ولی وقتی استخون رو میسابید خیلی بم فشار اومد با صندلی تکون میخوردم