2777
2789
عنوان

خانم برادر

532 بازدید | 55 پست

سلااام

دوستان اگه خانم برادرتون چن روز بیان خونتون(مجردم من) و هیچ کمکی ندن

شما عکس العملتون چیه؟

میپزم، میشورم، میارم، جمع میکنم

اون نشسته کنار داداشم و فقط حرف میزنن و میخندن

مامانمم کلی کار سرش ریخته بود

حتی سفره رو جمع نمیکرد

بدون تعصب جواب بدین

۶ سالم از من بزرگتره من ۲۸ سالمه

با تچکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش میگم فلانی میای باهم ظرفارو بشوریم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

جاری بزرگ من اینجوریه هروقت میاد خونه مادرشوهرم یا کمردرد داره یا سردرد یا بیحاله حالا هر چندماه میادا . کمک نمیکنه اینام محلش نمیدن ولی خب همه حرفشو میزنن دیگه هروقت بخواد بیاد میگن باز این مریض میخواد بیاد ناله کنه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
منم میشینم. یا تو برو شروع کن ظرف شستن بلاخره مجبور میشن پاشن کمک کنن

بابا چن روزه کارم همینه

یه تعارف نمیزنه ک کمک نمیخای

مهمون یکی دو روز....

چن روز اومدن یه کمک نمیده

سفره هم حتی جمع نمیکنه

وقتی چند روزه تلپه دیگه مهمان حساب نمیشه...یکم بیشعوره وگرنه شما که ازش نمیخاهید لباس براتون بشوره.. ...

تازه غذاهای ساده هم با ادا میخوره حتما باید خیلی تدادک ببینیم😐