2777
2789
عنوان

دوران عقد

163 بازدید | 11 پست

سلام خانم های عزیز اگه راه حلی برام دارید بفرمایید
من و همسرم تو دوران عقد هستیم همسرم ادم شوخ طبعی هست پدرم هم همین طور ؛ اکثر اوقات در حال طعنه و شوخی هستند البته متاسفانه بیشتر پدرم   پدرم انتظارات نا به جاییی از همسرم داره مثلا دیروز اصرار داشت که تا محل کارش برسونه همسرم هم به نحو ضایع ایی پیچوند .یا مثلا پدرم انتظار داره همسرم برای وام ازدواج ظامن پیدا کنه باور کنید خیلی توی تشویشم از اینکه نکنه یه وقت دعوا بشه وقتی هم که همسرم میره بابام با من قهر میکنه و انگار منو نمیبینه   لعنت به این کرونا و این محدودیت های تردد هم خیلی اذیت کننده
جایی هم نمیتونیم بریم همش میریم کوه یا پارک که اونم انقدر هوا گرم میشه میایم خونه ....زیر فشارهای زیاد دارم له میشم . تو خونه مون هم خواهر و برادر مجرد دارم اجازه ندارم با هم بریم تو اتاق بشینیم همش میگن نرید تو اتاق ما جوون داریم و فلان ...
1. نداشتن ضامن برای وامم(بدون وام نمیتونم جهیزیه بخرم )
2.رفتارهای پدرو همسرم
3.نداشتن جا برای اسایش دو نفره
تنها راه حل برای ادمی مثل من خودکشیه ولی خیلی همسرم رو دوست دارم و به خاطر اون کاری نمیکنم  ولی از  هر جهتی کوفتم میکنن و نمیزارن خوش باشم
این محدودیت های تردد هم خیلی اذیت کننده اس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی بی مزه توصیفش مشکله 

آهااان بیمزه باشه واقعا بده😁

من فقط میدکنم این مشکلات تو دوران عقد هست هر دو طرق انگار میخوان اون یکیو بچزونن

نمیگم بعد عقد دیگه مشکل نداری مطمعنا هست دیگه 

خودتو‌ از شوخیای بی مزشون بکش کنار خودشون شوخی میکنن خودشونم باید جنبه داشته باشن که گندش در نیاد 

در‌ مورد وام نظری ندارم انشالله جور‌میشه 

در مورد خلوت دونفره هم خونه شما جاش نیست داماد باید یه فکری واسه این مورد بکنه واقعا 

بیشتر تو برو خونه همسرت 

اون نیاد یا هر چند هفته یکبار .. خیلی کم بیاد 

کلا هم بهتره تو بری .. پدرا غیرتی میشن داماد میاد با دخترشون بره تو اتاق مثلا !

ولی بری اونور راحتی 

برا شوخی هم یبار به پدرت بگو ، بگو بابا زیاد باهاش شوخی نکن روش باز میشه ! همچین یکم حس غریبگی بزار بمونه .. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز