2777
2789
عنوان

بچه داری

90 بازدید | 16 پست

لطفامسخره ام نکنین

من بااینکه سی سالمه ولی تاحالابچه کوچیک توخونواده نداشتیم واسه همین ازبچه داری هیچی بلدنیستم الان باردارم بعضی وقتهابه خودم میگم من حتی پوشک عوض کردن هم بلدنیستم حتی بچه کوچیک میبینم نمیدونم چجوری بغلش کنم چجوری میخوام به بچه ام برسم میترسم ازپسش برنیام 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای جان 😍

منم همینم ... هیچ بچه کوچیکی توی خانواده نبوده که ببینم، البته الانم بچه ندارم، ولی درک کردم چه حسی داری. نگران نباش، من بودم کتاب میخوندم راجع به نوزادان و نگهداریشون و ...

زبان فرانسه تدریس میکنم، آنلاین https://www.instagram.com/francais_fle/

عزیزم منم چون خودم آخرین بچه بودم اصلا درکی از بچه ها نداشتم یعنی تو همون دیدارهای خانوادگی بود که بچه ها یا نوه های اقوام را میدیدم و درکی از مادری نداشتم. اما باور کن نصف کارارو غریزی بلدی و انجام میدی که خودت تعجب میکنی. من یهو با دوتا پسر یکی 15 یکی 5 ساله روبرو شدم و کم مونده بود سکته کنم اما دیدم خیلی چیزها غریزی در وجود ما هست

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
باخودم میگم اونی که پانزده سالگی مادرمیشه چجوری میتونه کارهاشوبکنه من توسی سالگی میترسم

اره نمیدونم چطور میتونن 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

منم بلد نبودم پسرم بار اول وقتی ک تو دستگاه بود عوض کردم بلدم نبودم جیش کرد ب دستگاه😆بادگلوشو میخواستم بگیرم لخت بود بهشم اننژوکت وصل بود بغلش کردم گزاشتم رو شونم خودشو جمع کرد کونشو داد بیرون شد یه وجب خیلی سخت بود ولی یادمیگیری پیچیده نیس یه بار عوضش کنی شیرش بدی بغلش کنی باد گلو بگیری دستت میاد الهی ک سالم بیاد بغلت

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
خداکنه چون مادروخواهرهم ندارم کمکم کنن

حتما خدا بهت کمک میکنه منم خواهر ندارم مادرم هم به علت دوری نمیتونستم زیاد کمک بگیرم اما مطمئن باش از پسش برمیای

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
2790
2778
2791
2779
2792