2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😒دوتا خوردم برم از جای دیگه خارجی بخرم مثلا کلسیم باید ۷ تا ۱۲ باشه من ۶ هستم 

ببین هر چی به حد خودش خوبه زیادشم خطرناکه شما مطمئن باش طبق چیزی که لازم بوده بهت داده پس بیشتر نخور ،من اتفاقا مکمل مو یا مولتی ویتامین که میخرم ایرانی میگیرم و خوبه ،پس اصلا بیشتر از حد که دکتر تجویز کرده نخور و اینا رو تموم کردی خارجی بگیر

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
ببین هر چی به حد خودش خوبه زیادشم خطرناکه شما مطمئن باش طبق چیزی که لازم بوده بهت داده پس بیشتر نخور ...

نه میگم از وقتی خریدم ۲ تا خوردم دیگه نخوردم برم خارجی بخرم موهام داغونه نگو علتش کلسیم بوده 

مرسی عزیزم بخدا بعضی شبا پاهام امونم رو میبره ،راستی من سرچ کردم نوشته بود کلسیم پایین موها رو شکنند ...

شما هنوز دوتا خوردی به هر حال زمان می‌بره انشاءالله حتماااا جواب میگیری و خوب میشی ،ولی خوب به فکر ی منبع غذایی هم باش همش نمیشه قرص خورد

شما هنوز دوتا خوردی به هر حال زمان می‌بره انشاءالله حتماااا جواب میگیری و خوب میشی ،ولی خوب به فکر ی ...

سنجد دوست ندارم کشک دوست ندارم لبنیات نمیتونم بخورم 😕😕😕😕😕چه مرگمه😂

دور از جون ،برو کامل ی سرچ بزن ببین چیا کلسیم دارن و انتخاب کن ،اگرم نبود دیگه به زور به خاطر سلامتیت

عزیزم سویق سنجد بگیر تو همه غذاهات میتونی استفاده کنی... انجیر و سنجد فوق العادس.. حتما به خودت رحم کن و بخور.... قرصم همون ایرانی اثر میکنه.. من بارداری ایرانیشو میخوردم خوب شدم. واسه منم 8 بود

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره. حقیقت تک سایزه تن هر مغزی نمیره