2777
2789
باید خودت یادش بدی،وقتی سینه رو میخوای بزاری دهنش با انگشت ی کم چونه شو به پایین فشار بده تا دهنش خو ...

شما با این مشکل روبرو شدی؟همون اول اونقد سریع و با عجله نوک سینه مو میگیره که هرچی فک پایینشو میخوام پایین بکشم نمیشه.دلمم نمیاد به زور بازش کنم.

پس راهش همینه؟

خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=194620853]شما با این مشکل روبرو شدی؟همون اول اونقد سریع و با عجله نوک سینه مو میگیره که هرچی فک پایینشو میخوام ...[/QUOTEاره عزیزم راه دیگه ای نداره هم سینت شقاق میشه هم شیرت کم کم ،کم میشه ،نترس ،دردش نمیاد ،چونشو همون اول که داره دهنش رو باز می‌کنه فشار بده پایین و سینه تو کامل بزار تو دهنش

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
[QUOTE=194620853]شما با این مشکل روبرو شدی؟همون اول اونقد سریع و با عجله نوک سینه مو میگیره که هرچی ...

متاسفانه دخترم از اول خوب نگرفت.شیرمم کم بود.از همون  روز اول مجبور شدم هم سینه مو بدم هم شیر خشک.الانم که نزدیک یکماهشه اول شیر خودمو میدم که سیر نمیشه.بعدش شیر خشک میدم.

خدایا شکرت  
هنوزم دیر نیست ،انشاءالله شیرتون زیاد میشه 

ممنونم.برا زیاد شدن شیر هم پیشنهادی دارین؟

ضمنا من اون روشی که گفتین امتحان کردم.وقتی چونه شو میکشم پایین و هاله رو میزارم دهنش اوق میزنه.ولی بازم باید امتحان کنم.

خدایا شکرت  
ممنونم.برا زیاد شدن شیر هم پیشنهادی دارین؟ ضمنا من اون روشی که گفتین امتحان کردم.وقتی چونه شو میکشم ...

چون عادت نکرده گلم از اول عادت نکرده عیب نداره اونقدر تکرار کن تا عادت کنه ،آب هویج و آش ماش خیلی تأثیر داره 

چون عادت نکرده گلم از اول عادت نکرده عیب نداره اونقدر تکرار کن تا عادت کنه ،آب هویج و آش ماش خیلی تأ ...

ممنون عزیزم.من حتی مشاوره شیردهی هم رفتم.ولی حرفای شمارو بهم نزدن.اونام فقط میگن با لیوان شیر خشک بده.زبونم مو دراورد از بس گفتم آخه این اصلا بلد نیست سینه مو بگیره.اونو چیکار کنم؟.امروز حوصله ش نمیکشید دیگه سینه مو بگیره.منم ترسیدم.و دیگه سعی نکردم هاله رو دهنش بزارم.ولی باز از هر فرصتی برا اینکار استفاده میکنم.

شما از همون روزای اول اینطوری عادتش دادی؟

خدایا شکرت  
ممنون عزیزم.من حتی مشاوره شیردهی هم رفتم.ولی حرفای شمارو بهم نزدن.اونام فقط میگن با لیوان شیر خشک بد ...

اره ،همون روزای اول تو بیمارستان بهم یاد دادن که باید چونشو پایین بکشی ،خوب میشه گلم نگران نباش