2777
2789
عنوان

دخترا بیاین😁

187 بازدید | 20 پست

اولم روز دخترمون مبارررررک😍🥳🥳💃💃💃

دوما امروز برا خودتون قراره چیکارا کنین؟😁

من خودم قراره برم خرید 😌بعد با دوستام جشن میگیریم 😁شما هم بگین 

موندم چی بخرم:/

خودم برا خودم استوری گزاشتم بقیه ب کتفم☹☹☹☹☹☹☹

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت من دوستی ندارم اصلا😪

من پیازم مگه😉🌹

●━━━━━━───────ㅤ   ⇆    ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_*   انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/                                                •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•°                            ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)

امروز اخرین امتحانم رو دادم 😝😝

میخوابم 😴😴😴

زنگ میزنم یه چیزی بیارن بخورم 😋😋

بعد هم میزنم بیرون تا شب 😀😀

شب میام لازانیا درست میکنم 🤤🤤🤤

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من امروز روز سختی دارم خداکنه تموم بشه فقط😥

امیدوارم بهت خوش بگذره اسی🌺🌺🌹🌷💜

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

هیچ کاری قرار نیست بکنم 

😑😑😑😑😑😑😑😑 

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
امروز اخرین امتحانم رو دادم 😝😝 میخوابم 😴😴😴 زنگ میزنم یه چیزی بیارن بخورم 😋😋 بعد هم میزنم ب ...

مجردی؟؟؟؟.

خوش بحالت میتونی بری بیرون تا شب....

من هرجا میرفتم باید سر دوساعت خونه میبودم...

الانم ک متاهلم با دوتا بچه هیجا نمیتونم برم😔😔😔😔

#دلم میخواد تو دلیم دختر باشه😍😍😍😍برام دعا میکنی خدا بهم قوت بده تا از پس سه تا وروجک بر بیام😰