2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسباب بازی بخر لباس خوبم بپوشونه بهش و یه کیک کوچیکم درست کن چنتا عکس بگیر تاریخ بزن تو بزار آلبوم

وای منو سر این عکس خیلی حساسم چون واسه خودم زیاد عکس نداریم تا میتونی عکس و فیلم بگیر نزار تو گوشی بمونه چاپ کن بزار تو آلبوم با تاریخ بزار 

روزش مبارک باشه ایشالا همیشه موفق بشه تو زندگیش

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

لازم که نیس که خودش بفهمه روز دخترو کادو گرفته همینکه خودت بدونی کافیه... من همیشه مناسبتها براش کادو میگیرم... مثلا یکسالش بود براش سرسره گرفتیم کوچیک همیشه میگیم مثلا کادو روز دختر بود

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
پس چی بخرم

هر چی ..  حتی یه چیز کوچک🥰

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
منم دوتادختردارم امروزمیرم براشون کادومیگیرم دیروزرفتم جمعه بودمغازه هاتعطیل بود

شوهر منم برا دخترم موتور گرفت😂😂 دوچرخه اینا داره .. حالا از این موتور لاکی ها هستن پدال دارن پا میزنی سه تا چرخ دارن گرفته ..بچه ها فامیلمون داشتن چند وقته قهر میکرد میخوام دیگه روز دختر گرفتیم براش ۲۰۰ تومن شد.. کلاه و لباس هم گرفتم