2821
2789
عنوان

کاهش وزن

105 بازدید | 11 پست

کسی راهکاری داره واسه لاغری و کاهش وزن .چ قرصی خوبه 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
چاره كار نخوردنه ، قرص بيخيال شو 

مگه میشه اصلا نخورد 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کالری شماری

پیاده روی من ۱۷روزه ۳کیلوکم کردم رژیم و کالری شماری و نیم ساعت بعداز صبحانه

نیم ساعتم بعداز شام بالا پشت بوم پیاده روی میکنم

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

رژیم خیلی سخته اصلا هيچ لذتی اززندگی نمیبری وقتی رژیمی 

تو یکبار دنیا اومدی ویکبار هم زندگی خواهی کرد پس بخاطر حرف مردم درس نخون بخاطر حرف مردم ازدواج نکن بخاطر حرف مردم سختی نکش به خاطر حرف مردم زندگی نکن فقط فقط به خاطر دل خودت زندگی کن 
رژیم خیلی سخته اصلا هيچ لذتی اززندگی نمیبری وقتی رژیمی 

من بدنم خیلی ضعیفه دو روز رژیم گرفتم حالم بد شد 

اسی چندکیلو اضافه وزن داری

تو یکبار دنیا اومدی ویکبار هم زندگی خواهی کرد پس بخاطر حرف مردم درس نخون بخاطر حرف مردم ازدواج نکن بخاطر حرف مردم سختی نکش به خاطر حرف مردم زندگی نکن فقط فقط به خاطر دل خودت زندگی کن 
۶۵هستم میخوام بشم۵۵

مگ قدت چقده

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز