2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا برنج رو حذف نکن 

چرا🤔

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉

من همه چی میخوردم ولی تحرک خیییییلی زیاد داشتم

زومبا میزفتم تو خونه میرقصیدم تردمیل و پیاده روی بیرون داشتم

ولی رژیم نداشتم حسابی میخوردم

تو دو ماه۸کیلو کم کردم....البته الان چاق شدم و دیگه اراده ندارم😢

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
چرا🤔

برنج می‌تواند از یبوست مزمن جلوگیری کند. فیبر نامحلول موجود در برنج همانند اسفنجی صاف عمل می‌کند که به‌راحتی و به‌سرعت در طول روده‌ها حرکت می‌کند. برنج قهوه‌ای و دانه‌های کامل، سرشار از فیبر نامحلول هستند. البته فراموش نکنید که همراه با غذاهای فیبری، باید آب بیشتری مصرف کنید تا بتوانید یبوست را از بین ببرید.

برنج حاوی نشاسته‌ی مقاوم است که پس از رسیدن به روده‌ها، باعث تحریک رشد باکتری‌های مفیدی می‌شود که به حرکت طبیعی روده‌ها کمک می‌کنند. این نشاسته‌های نامحلول همچنین در کاهش تأثیر بیماری‌هایی مثل سندروم روده تحریک‌پذیر و اسهال مؤثر هستند.

برنج قهوه‌ای حاوی مقادیر زیادی از مواد مغذی است که رشد و فعالیت انتقال‌دهنده‌های عصبی را تحریک می‌کند و درنهایت مانع ابتلا به بیماری آلزایمر می‌شود. تحقیقات نشان داده‌اند که انواع مختلفی از برنج وحشی می‌توانند آنزیم‌های نوروپروتکتیو موجود در مغز را تحریک کنند که از اثرگذاری رادیکال‌های آزاد و سایر سموم خطرناک (عوامل مؤثر در ابتلا به آلزایمر و زوال عقل) جلوگیری می‌کنند.

با سرچ ساده برید ببینید 

هیچ چیزی نباید حدف بشه بلکه در مقادیر کم مصرف بشه شرق اسیا رو دیدید توی کاسه کوچیک میخورن 

چقدررررر خوب

اره من بدنم یه جوریه که با ورزش لاغر میشم  چون غذام کمه فقط بی تحرکم....کاش کرونا نبود دوباره میرفتم زومبا خیلی خوب بود

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
برنج می‌تواند از  یبوست  مزمن جلوگیری کند. فیبر نامحلول موجود در برنج همانند اسفنجی صاف ...

والا من از  سر یه کتاب  ۶۰۰ صفحه ای پاشدم اومدم سایت منو با این متنای طولانی وحشی نکنید😂😂😂😂 لهنتیای بی انصاف من خستم میفهمی خستهههه🤣

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉

بر اساس تجربه و اطلاعات من بهترین جایگزین و کمکی برای شیر مادر بخصوص مادرانی که شیرشان خیلی کم یا بدنشان ضعیفی یا سازگاری با انواع شیر خشک یا نوزاد شیر مادر نمی خورد یا هرچه می خورد سیر نمی شود و ریفلاکس هم دارد .بهترین توصیه هم از جانب پزشکان تجری و همینطور اطبا سنتی و هم تجربه کسانی که با این مشکلات مواجه هستند شیر بز بخصوص ارگانیک بدون بسته بندی توصیه می شود. در واقع شیر بز حتی به نوزادی که سه روزه هست هم می توان داد چون چربی خیلی کمی دارد و املاح و پروتئین فراروان، و نزدیکترین شیر به شیر مادر است. بطوریکی 97 درصد از کل ویتامین ها و املاح شناخته شده در درنیا در شیر بز هست . البته باید از جائی مطمئن و بصورت ارگانیک باشد بخصوص اگر در مزرعه پرورش بز باید بهترین حالت است که من خودم از مزرعه بز مروگل خرید بسار عالی است در گوگل جستجو کنید اطلاعات کافی در باره آن وجود دارد.