2777
2789
عنوان

کیا رقص بلدن؟

719 بازدید | 10 پست

سلام، من هییییچی بلد نیستم، میخوام رقص یاد بگیرم و تو سالگرد ازدواجمون که یه ماه و خورده ای دیگست واسه شوهرم برقصم، حالا نه خیلی حرفه ای ولی قشنگ برقصم که مضحک نباشه😅

تو یوتیوب ویدیو ی آموزشی خوب سراغ دارین؟ اینستا ندارم😁

و این که آهنگ خوب واسه اون روز سراغ دارین باهاش برقصم؟ خیییلی دوست دارم یاد بگیرم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

من عربی از ۸ سالگی می رقصم ولی دیگه خسته شدم از بس همه تو عروسیا میگن برقص ولی بگم حرفیه می رقصم 

من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عربی از ۸ سالگی می رقصم ولی دیگه خسته شدم از بس همه تو عروسیا میگن برقص ولی بگم حرفیه می رقصم&nbs ...

جواب سوالم رو میدونی عزیز؟

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
جواب سوالم رو میدونی عزیز؟

ی اهنگ هس میگه با ناز اومدم اما با این روز عروسیت برقص

من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤

دقیقا مسأله همینه که من چون تو اوج کرونا بودیم عروسی نگرفتم الان خونه خودمم😁

پس لازم نشد واسه مراسم رقص یاد بگیرم...

ی اهنگ هس میگه با ناز اومدم اما با این روز عروسیت برقص

چه دلنوارم اومدم اما با ناز اومدم

شکوفه ریزون اومدم اما عزیز اومدم

اهنگ لیلا‌فروهر هست

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
چه دلنوارم اومدم اما با ناز اومدم شکوفه ریزون اومدم اما عزیز اومدم اهنگ لیلا‌فروهر هست

اره اره همین 

اعتماد ب نفس اولیش. دومیش اهنگ های شاد ایرانی دانلود کن . سومیش اینستا نصب کن چون بهترین اموزشارو ...

مثلا چه آهنگایی؟ چند تا پیشنهاد میدید که ریتمشون زیاد افت و خیز نداشته باشه واسه مبتدی خوب باشه