mina_hastam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 8311 عنوان زندگی پس از زندگی 143 بازدید | 8 پست تاریخ ۲ اردیبهشت 1400 رو دیدین؟همسرش چقدر با احساس و انسانه .. الان تویtw دیدم خوشم اومد از احساساتی ک خرج خانومش میکرد ﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ 1400/03/21 | 20:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mina_hastam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 8311 امشب ساعت چندمیده ۲۳ ﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ
mina_hastam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 8311 منظورت tv ن تلیبیون.اپلیکیشنه روی گوشی نصب کردم ﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ
mina_hastam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 8311 برنامه قشنگیه.چند قسمتشو دیدم تحت تاثیر قرار گرفتم ولی خواهشا نذارید بچه ها و نوجوانهایی که به رشد و ... ای وای چقدر سطح آگاهیش پایین بوده.بعیده از نوجوون توی این عصر .. ﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ
مادرخانومی۶۹ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 18027 ای وای چقدر سطح آگاهیش پایین بوده.بعیده از نوجوون توی این عصر .. اوهوم😑مادره چقدر گیج بوده که این مسائلو برای بچش توضیح نداده بوده. #سردار_دلها🇮🇷 به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
mina_hastam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 8311 اوهوم😑مادره چقدر گیج بوده که این مسائلو برای بچش توضیح نداده بوده. چی بگم عزیزم.نمیتونم قضاوت کنم ﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ