2777
2789

اولین علائمتون چی بود؟؟ 

من گلو درد و گوش درد دارم از استرس دارم میمیرم ۴ روز بیمارستان بودم ینی کرونا دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کوفتگی و خستگی زیاد و تب اولین علامتام بود 

همسرم اولین علامتش سردرد بود

دخترم اولین علامتش تب بود

پسرم تنها علامتش آبریزش بود

تو هرکسی یه جوریه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

من کرونا گرفتم فروردین ماه ،،تا پای مرگ هم رفتم ،،اولا خدا نصیب هیچکس نکنه،،،گلودرد وگوش درد اصصلا نداشتم ،،،بدن درد شدید ،،،انگار کامیون روم رد شده بود ،،بیحالی وضعف ،،گوارشم ریخته بود بهم ببخشید اسهال،،،ولی زود دارو بهم رسوندن شانس آوردم ریه م درگیر نشد ولی دوهفته زیر پتو مث جنازه افتاده بودم واز زندگی قطع امید کرده بودم ،  نترس گلم علائمت اصلا کرونا نیس ،،فقط ایشالا که تب نداشته باشی،،حتمادکتر گوش وحلق وبینی برو معاینه بشی

بعدش دیگه چی بود من الان گلو درد سر اذون دعا کنین نباشه

من گلو درد داشتم فرداش سرماخوردگی هم بهش اضافه شد روز بعد اسهال ....خلاصه اگه مریصی روز بروز بدتر میشه کروناس ...اصلا خودت حس میکنی یه دردها ‌حس های بدی که قبلا تجربه نکردی جدیدا......