سلام دوستان مهربونم من چند وقت پیش یک داستان خیلی جذاب و قشنگی خوندم که دوست داشتم با شما هم تو این حس زیبا و قشنگ شریک شم.بعداز خوندن داستان اگر شما هم مثل من دلتون لرزید و دوست داشتین این چله زیبا رو شروع کنید کمک کنید و هرکسی شهیدی رو میشناسه با کمی بیوگرافی ازشون که ما هم شناختی نسبی بهشون پیدا کنیم اعلام کنه که یک لیستی از چهل شهدا رو بنویسیم.اگر دوست داشتین منم در دعاهاتون یاد کنید عزیزان🥰
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چرا میشه ولی جمعی بهتره ببین میتونی اینجا 40 نفر جمع کنی نشدم خودت تنهایی بخون التماس دعا حاجت روا باشین
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
بچه ها منم هستمیاعلی.خیلی وقت میخاستمانجام بدم..یهو این تاپیک دیدم..من عاشق شهدام..
بچه ها میشه اسمشهید مصطفی صدرزاده با شهیدمحمودرضا بیضائی هم بذارید
خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
اگر۴۰ نفر شدید من هستم..وگرنه دیگهخودم ن تنها انجام بدید..استاتر میشه اسم لیست شهدارو بدید
خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
بله عزیزم 🕋بسم الله الرحمن الرحيم🕋 🌹ختم ٤٠روزه ۲۰۰ صلوات شهدا به نیابت از شهیدان ذیل و فرج آقا ...
مرسی عزیزم جامع و کامل بود التماس دعا.دوستان گلم من اگر موافق باشید با این لیست پیش بریم جامع و کامل هستند و میتونیم هر شهدایی هم که مدنظرم هست رو کنار لیست اصافه کنیم.فوقش روزی سه تسبیح صلوات میفرستیم به نیت سه شهید هرکسی موافق هست این پست من رو لایک کنه🌷هروقت چهل نفر لایک کردن لیست رو میفرستم و صداتون می کنم
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
سلام استاتر واقعا این داستانی که گفتی واقعی بود؟؟ من انواع دعا ها توسل هاو ذکرها روکردم نتیجه ندیدم البته اسم چله شهدا رو امروز شنیدم ولی متوسل بهشون شدم نتیجه ندیدم از اهل بیت هم همین طورانواع ذکرو دعاها رو تواینستا وگوگل سرچ کردم انجام دادم از هیچکس وهیچ چیزی من نتیجه ندیدم فعلا
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا آرامم کن همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی
سلام استاتر واقعا این داستانی که گفتی واقعی بود؟؟ من انواع دعا ها توسل هاو ذکرها روکردم نتیجه ندیدم ...
سلام عزیزم منم شنیدم نمیدونم. همیشه انسانهای خوب مقربترند به درگاه خدا مطمینا شهدا هم همونطور که حتی در قران امده پیش خداوند عزیز هستند.ناامید نشو توکل بر خدا ان شالله به زودی حاجت دلت رو میگیری.😍
سلام عزیزم منم شنیدم نمیدونم. همیشه انسانهای خوب مقربترند به درگاه خدا مطمینا شهدا هم همونطور که حتی ...
استارتر حاجت گرفتید؟
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️