2777
2789
عنوان

خاستگار

116 بازدید | 11 پست

خانوما من قبلا تاپیک زدم ولی خب بازم راهنمایی میخوام

۲۸سالمه،ایشون۳۷،شغلش ازاده مغازه داره لباس وجوراب و ...زنانه تو بهترین پاساژو منطقه شهرمون

وضعیت مالیشون خییییییلی خوبه

فوق لیسانس داره

هم سنش هم شغلش برام دغدغه شده،اگه خودتون تو این شرایط بودین یا تجربشودتشتین راهنماییم کنید

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عیبش چیه؟

سنت خوبه دیگ عروس شو حتما

وضعشم خوبه اگ خوادش و اخلاقش اوکیه خوبه

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛

اختلاف سنیتون زیاد خیلی زیاد نیستا

اگه اخلاق و رفتارش جتلمنانه باشه اکی و بده بره

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       

اینم بگمخودم لیسانس دانشگاه دولتی ی رشته خوب و کارخوب تو ی شرکت خصوصی دارم،برا ایشونم میگم خب مهم اینه تحصیلات دانشگاهی داره،شغلشم در کل ازاد دوست دارم ولی باز دودلم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

عیبش چیه؟ سنت خوبه دیگ عروس شو حتما وضعشم خوبه اگ خوادش و اخلاقش اوکیه خوبه

اخه خاستگارهای  بهترم داشتم هی میگم صبر کنم یکی بهتر بیاد

اخلاق چطورع؟

این خیلی مهمه

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
اگه اخلاق و رفتاری خوبه، گیر نده

فقط دورادور دیدمش،هنوز اوکی ندادم برا اشنایی،ولی خیلی تعریفشو میکنن

اخلاق چطورع؟ این خیلی مهمه

فعلا صحبت نداشتیم،تعریفشو میکنن،

فعلا صحبت نداشتیم،تعریفشو میکنن،

باید ببینی تعریف ها درسته یا نه 

اگه اخلاقش خوب باشه 

خیلی هم خوبه بله رو بده 

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز