2777
2789
عنوان

بی توجهی کل فامیل به من...☺️

548 بازدید | 13 پست

اول از همه بگم متولد۷۷ هستم و دوتا خواهر با فاصله سنی ۷ تا ۱۰ سال دارم!

من آدم خجالتی و معذبی توی جمع هستم😬

خاله هام که کلا از من شوتن و اگر هم به خونمون زنگ بزنن با مامانم کار دارن و اگر من بردارم صحبتامون فقط در حد یه دیقس اونم احوال پرسی و درس و اینا فوق فوقش اون خالم بخواد زنگ بزنه که پر حرفه پنج دقیقه طول میکشه اما همینا بخوان با خواهرام حرف بزنن یه ربع ساعتی باهاشون صحبت میکنن

دوتا دخترخاله دارم که یکیشون شاغله و کلا باهم در ارتباط نیستیم اون یکی ۴ سال اختلاف سنی داریم که دوستش داشتم‌... شاید بگین چرا داشتی ،چون من همیشه اول بهش پیام میدادم و اونم شاید جواب میداد...اون با خواهرم صمیمی تره و مثل خواهر دوقلوی همدیگن در این حد...

وقتی میدیدم باهم چت میکنن ناراحت میشدم چون بهش گفته بودم چرا بهم پیام نمیدی میگفت چون همه ویز قاطی پاتیه...

طُ بزرگترین اشتباه درست زندگیم بودی...✨

میخوای بهت نزدیک بشن؟

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم به خودم میگفتم اوکیه بابا کار داره ولی وقتی میدیدم به خواهرم صحبت میکنه واقعااا ناراحت میشدم و تصمیم گرفتم بهش پیام ندم... راستش یه حسی داشتم که مزاحمشم الانم نزدیک ۶ ماهه نه اون به من پیام داده نه من به اون🍚💫 سعی میکنم هم خونشون نرم چون واقعا حس اضافی بودن دارم

منم به خودم میگفتم اوکیه بابا کار داره ولی وقتی میدیدم به خواهرم صحبت میکنه واقعااا ناراحت میشدم و ت ...

فکر میکنم بهترین کارو میکنی البته اگه خودت اذیت نمیشی 

فامیل جز دردسر هیچی برا آدم ندارن پس بهتره باهاشون رابطه‌ای نداشته باشیم

خدا نکنه کسی خوب بودنت رو به حساب خر بودنت بزاره....🤦🤦🤦

اینم بگم وقتی توی جمعم یهو یادشون میوفته منم وجود دارم میگن چرا حرف نمیزنی و جواب من یه جملس...کسی باهام صحبت نکرد که باهاش حرف بزنم و اوناهم میرن توی ادامه بحثشون

فکر میکنم بهترین کارو میکنی البته اگه خودت اذیت نمیشی  فامیل جز دردسر هیچی برا آدم ندارن پس به ...

راستش من الان از فامیل مادریم دورم اونا اهوازن من نزدیک تهران اینجاهم یه عمو دارم

اینم بگم وقتی توی جمعم یهو یادشون میوفته منم وجود دارم میگن چرا حرف نمیزنی و جواب من یه جملس...کسی ب ...

خب وقتی شما تو هیچ بحثی شرکت نمیکنید اونا چه کار میتونن بکنن.همیشه همه جا همینطوره و مختص فامیل شما نیست.

هرچقدر بیشتر مشارکت داشته باشیم و صمیمیت ایجاد کنیم،حضورمون برای بقیه لذت بخش و مهم میشه.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
راستش من الان از فامیل مادریم دورم اونا اهوازن من نزدیک تهران اینجاهم یه عمو دارم

والا ما که هممون بهم نزدیکیم انقد من بهشون نزدبک بودم که مثل خواهر بودیم وقتی هر کدومشون قهر میکردن میرفتم آشتیشون میدادم منتها دیروز فهمیدم چنتتشون از حسودی تو قهر میرفتن به من ضربه میزدن به فامیل بد منو میگفتن و زندگیمو همه جا پخش میکردن آخه یکی بگه با یکی دیگه قهر میکنی دعوات شده به من چه آخه😑همون دیروز با چنتاشون کات کردم وبعد از رودررویی و روشن شدن اینکه کدومشون این غلطو کردن بالهذه چون گردن نمیگیرن و گردن هم میندازن 

وقتی روشن شد بلدم چطوری رابطمو قطع کم و کنترل کنم 

اینم فامیل 😒

خدا نکنه کسی خوب بودنت رو به حساب خر بودنت بزاره....🤦🤦🤦
خب وقتی شما تو هیچ بحثی شرکت نمیکنید اونا چه کار میتونن بکنن.همیشه همه جا همینطوره و مختص فامیل شما ...

آخه من وقتی هم تو بحثی شرکت کنم بازم وضعیت همونه

والا ما که هممون بهم نزدیکیم انقد من بهشون نزدبک بودم که مثل خواهر بودیم وقتی هر کدومشون قهر میکردن ...

راستش الان که باهاش صحبت نمیکنم احساس بهتری دارم چون اونموقع احساس آویزون بودن بهش رو دارم

آخه من وقتی هم تو بحثی شرکت کنم بازم وضعیت همونه

خب باید صمیمی هم بشین.پایه ی کارها و حرفاشون باشیم.

من تجربه ی خودمو میگم: با خانواده ی خاله م خییلی رفت و آمد داریم و چندتا دخترخاله دارم که ازم بزرگترن.کوچیکترین شون شش سال باهام فاصله داره. قبلا منم مثه شما دیده نمیشدم و بود و نبودم شاید واسه کسی فرقی نداشت.ولی اخیرا همه چیز عوض شده و کامل حس میکنم که چقدر بهم اهمیت میدن.وقتی نباشم همش سراغم رو میگیرن.

علتش هم اینه که من دیدم اگه بخوام همینطوری باشم اذیت میشم و حوصله م سر میره.پس باهاشون صمیمی شدم.درباره ی موضوعات مختلف بااعتماد به نفس نظرمو گفتم،به دخترخاله م که شش سال باهام فاصله داره نزدیکتر شدم و باهاش درد و دل کردم.اونم همه ی رازهاش رو بهم میکه الان و بقیه شون هم باهام خیلی خوبن.

ببخش طولانی شد.گفتم شاید کمک کننده باشه

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ