هرروز بعد رفتن شوهرم مث کوزت میچسبم ب کارایه خونه وقتی میاد انگار بمب زدن شلوار ولباسا یه طرف خوراکی میگیره دستش دوره خونه میخوره میریزه واییی دیشب تاحالا اسهال استفراغ گرفته تمام خونه رو امروز ضد عفونی کردم با وایتکس شستم ولی حالا که میاد انگار نه انگار داشتم میشستم همه جارو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسهال و استفراغ گرفته مگه چیکار کرده ک کل خونه رو ضدعفونی کردی؟ 😐
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
نه چون من وسواسی شدیدم وخیلی حساسم بخاطرمن هم ک شده خیلی رعایت میکنه
خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖