hhhhhmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 356 عنوان مردای سیگاری؟کیاشوهرشون سیگاریه 172 بازدید | 8 پست خودتون اذیت نمیشین نظرتون رج به سیگارکشیدنشوون چیه من متنفرم ولی جدیدا حس میکنم نامزدم سیگاریه میگه هرزگهی بری فریح میکشم من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم 1400/03/21 | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بچه_هام_شوهرم_دنیام عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 8261 اگه تفریحیه بدون همیشس نمیتونن نکشن شوهر منم بود قایمکی الان میدونم فقط جلو بچه ها نمیکنه و نمیتونن ترک کن
mamani_arsha عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 8031 شوهرم سیگاری نیست، اهل دود هم نیستمعتاده. . . . . . . . . . . . . . . . به مادرشتو بگو، کدوم بدتره؟! سیگار یا اعتیاد؟؟! 😢
rozegaar عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 611 خیلی ها عشقی می کشن زیاد سخت نگیر بهش مهم نیست خود منم گاهی میکشم ولی مطمنم سیگاری نمیشم الان سیگار عادی شده دختر پسر بچه همه می کشن الهی و
hhhhhmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 356 شوهرم سیگاری نیست، اهل دود هم نیست معتاده . . . . . . .& ... مامیش بدتتره ولی به خدددا اذیت میشم هرددفه میرم پیشش بوی دود میادد بددراینکه انکارمیکنه ودروغ میگه من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
mamani_arsha عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 8031 مامیش بدتتره ولی به خدددا اذیت میشم هرددفه میرم پیشش بوی دود میادد بددراینکه انکارمیکنه ودروغ میگه انشاالله که به زودی ترک کنه سیگارو
مگنت عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 700 مامیش بدتتره ولی به خدددا اذیت میشم هرددفه میرم پیشش بوی دود میادد بددراینکه انکارمیکنه ودروغ میگه منم عین تو بخدا کلافه شدم از بوی سیگار متنفرم با لین که بابام سیگاریه وقتی میرم بوسش کنم میبینم بو میده دلم میخاد بزنم تو دهنش دندوناش بریزه تو حلقش خدا جون خودت کمکمون کن