2777
2789
عنوان

کنکور

124 بازدید | 17 پست

لطفا‌اگه‌کسی‌می‌دونه‌راهنمایی‌کنید

من‌‌‌دوازدهم‌‌تجربی‌هستم‌امتحاناتم‌تازه‌تموم‌شده‌ولی‌برا‌کنکور‌

هیچی‌نخوندم‌الان‌می‌خام‌از‌اول‌تیر‌شروع‌کنم‌برا‌۱۴۰۱

کلاس‌آنلاین‌و‌حضوری‌رو‌نمیرم‌‌چون‌اون‌جوری‌یاد‌نمی‌گیرم‌

با‌دی‌وی‌دی‌خیلی‌خوب‌می‌فهمم‌ولی‌هنوز‌نمی‌دونم‌دی‌وی‌دی‌

کدوم‌موسسه‌رو‌بخرم‌برنامه‌ندارم‌نمی‌دونم‌چه‌جوری‌شروع‌کنم

لطفا‌‌راهنمایی‌کنید

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

از نظر من در اولین رتبه تلاش خودته و نه DVD. 

سعی کن کتابای خوبی بگیری و اونا رو خوب یاد بگیری. 

و برای درسهای مهم مثل زیست و شیمی کلاس برو! 

5 6 نفر دوست پیدا کن نیمه خصوصی برو حتما. 

DVD برا گول زدن خودت خوبه! 

منم سال 97 اولین کنکور را دادم

2 سال پشت کنکور موندم

اما پی پولی و بی فکری خانواده سال سوم دبیرستان به بعد دیگه داغونم کرد و رفتم پیام نور و کار میکنم در کنار دانشگاه

اما هنوز ی داغ روی دلم مونده و دوست دارم فیزیوتراپی قبول بشم منتهی پول واقعا مهمه

من شهریه دانشگاه و باشگاه را خودم دیگه میدم و همین حالا موبایل ندارم و دست دومه که داغونه و باید بخرم و پولشو ندارم و با این وضع درس خوندن غیر از فشار روحی و روانی چیز دیگه ای برام نداشت

اما در آینده اگه وضعم بهتر شد و از حالا پس انداز کردم دوست دارم دوباره کنکور بدم

منم مثل شما

البته پول دی وی دی را نداشتم و به مکافات موسسه ی حرف آخر را خریدم با وام و این چیزها

از نظرم حرف آخر خوبه

موفق باشید

از نظر من در اولین رتبه تلاش خودته و نه DVD.  سعی کن کتابای خوبی بگیری و اونا رو خوب یاد بگیری ...

برا‌همه‌درسا‌کتاب‌دارم‌خوبن‌البته‌خیلی‌سطحی‌نگاه‌کردم‌

می‌خام‌اول‌فیلم‌آموزشی‌ببینم‌بعد‌درسنامه‌و‌تست‌اون‌کتابا‌

خودم‌گول‌نمی‌زنم‌امتحان‌کردم‌‌تو‌کلاس‌یاد‌نمی‌گیرم‌ولی‌

با‌دی‌وی‌دی‌می‌فهمم‌

مشاوراشون‌خوبه‌؟پیگری‌می‌کنن‌؟

پبگیری که میکنند اما چنگی به دل من نزد

بیشتر مشاورشون بازاریاب بود تا مشاور

از نظر من خودتون پک ها را بخرید اما مشاورتون از خود موسسه نباشه و مشاور خصوصی جدا بگیرید

الآن کار دارم بعدا ی مورد را میام میگم خدمتتون

سلام دوست عزیزم

من مشاور کنکورم در رشته ی تجربی,سالهاست برای مشاورین رده بالا کار میکنم و اسمی از خودم به میان نیومده,امسال میخوام تعداد محدودی دانش آموز کنکوری با هزینه ی اندک قبول کنم تا هم تضمینی اونا قبول شن هم خودم بتونم تیم مشاورم رو سال بعد تشکیل بدم

اگه دوست داشتین میتونم باهاتون همراه شم

فقط رشته ی تجربی

ماه اول قطعا پیشرفت چشمگیرتون رو میبینین

منم دقیقا شرایطتم همینه:(((((

سلام دوست عزیزم
من مشاور کنکورم در رشته ی تجربی,سالهاست برای مشاورین رده بالا کار میکنم و اسمی از خودم به میان نیومده,امسال میخوام تعداد محدودی دانش آموز کنکوری با هزینه ی اندک قبول کنم تا هم تضمینی اونا قبول شن هم خودم بتونم تیم مشاورم رو سال بعد تشکیل بدم
اگه دوست داشتین میتونم باهاتون همراه شم
فقط رشته ی تجربی
ماه اول قطعا پیشرفت چشمگیرتون رو میبینین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز