2777
2789
عنوان

ترشح زنانه

96 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من مجردم ولی خیلی ترشح دارم کلاتایادارم اینجوری بودم ینی اینجوربگم بی ادبی نباشه؛همیشه لباس زیرم کثیف میشه وروزی نیس ک لباس بپوشم ولباسموکثیف نکنه

واسه چیه ینی؟؟خوبه یابد؟؟

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

منم اینجورم فک کنم عادیه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادیه ولی اگه رنگ و بوی بدی داره نشونه عفونته اگه شفافه و بی بو عادیه 

بعضی وقتاسفیده وبویی نداره وگاهی اوقاتم یکم زردرنگ ویکم بوداره

بعضی وقتاسفیده وبویی نداره وگاهی اوقاتم یکم زردرنگ ویکم بوداره

عادیه 

ترشحات پنیری شکل ترشحات قهوه‌ای یا سبز  بوی بد سوزش خارش  نشونه عفونته

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
حتما پیگیری کن شاید عفونت داشته باشی برو دکتر مواظب باش  منم دختر که بودم خیلی ترشح داشتم الان ...

بچه دارشدین ؟؟میترسم یهوبخاطراین مورد یوقت دراینده بچه دارنشم😐

بچه دارشدین ؟؟میترسم یهوبخاطراین مورد یوقت دراینده بچه دارنشم😐

نه متاسفانه هنوز نشدم...ارزومه مامان بشم...😐😢

نه اون که نگران این چیزا نباش فقط پیگیری کن و رحمت رو همیشه گرم نگه دار... پهلوهات و کمرت رو همیشه بپوشون... من خیلی لخت راه میرفتم تو دوران پریودی هم حمام نرو خودتو نشور....

چندسالته؟

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
نه متاسفانه هنوز نشدم...ارزومه مامان بشم...😐😢 نه اون که نگران این چیزا نباش فقط پیگیری کن و رحمت ...

ممنون گلم

انشاالله عیدی بگیری بحق این شب عزیز

۲۱سال

ممنون گلم انشاالله عیدی بگیری بحق این شب عزیز ۲۱سال

ممنونم عزیز خدا از زبونتون بشنوه...🙏

۲۱سال هنوز اول جوونیته گلم🙌... استرس نداشته باش ولی پیگیر باش و  مواظب سلامتیت هم باش...😊

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت