جاریم یک شیطان ـ یک ابلیس به تمام معناست ـ هر چی ازش دوری میکنم بیشتر اذیتم میکنه دوست دارم دوتاش پاش فلج بشه و اون زبون برنده اش بریده بشه ـ میدونم نیباید این حرفا رو بزنم ولی خیلی اذیتم کرده من اصلا کاری بهش ندارم اون همش زنگ میزنه اذیت میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام: سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
وای دلم از جاریم بدجوریی خونه یکساله باهمیم همه حرفه دلمونم ب هم زدیم دختر خاله هم هستیم دوتامون الان میگه قطع رابطه کنیم میترسم بره حرفامو بزنه خیلی صمیمی بودیم یکی از حرفلروهم گفت و دردسر درست کرد برام میترسم بقیه رو هم بره بگه
نمیدونم از چی شروع شد ولی کلا یمدت درد و دل میکردیم تقریبا یکساله خواهرشم خیلی نصیحتش میکنه هرچی هست و میره ب اجیاش میگه اونام میگن چیکار کنه امروز قطع رابطه شدیم تو این یکسال همیشه باهم بودیم تو همه شرایطی یروزم دور از هم نبودیم