سلام چندساله سر هر مسیله کوچکی ماهی یبار یا دوماهی یبار قهر میکنه حرف نمیزنه مطلقا!!!ولی هرکاری بخوام انجام میده فقط به من بی تفاوته!! منم چون بخاطر بچه هام نمیخوام طولانی بشه من میرم نازشو میکشم متاسفانه!!!!!!!!!!
بکشنبه ای ک گذشت رفتیم بیرون خرید گفتم بریم مرغ بخریم. رفت مرغش تازه نبود گفتم بریم دئتا مغازه اونورترم هست ببین شاید تازه باشه یهو با حالت دعوایی باهام حرف زد و صداشو برد بالا منم گفتم من کخ چیزی نکغتم چرا داد میزنی. یهو بدتر شد و دوتا محکم زد تو دهنش ک باشه لال میشم!!!
حالا از اون موقع قهره . هیچ خرفی نمیزنه بهم کاملا بی محله. چندبار باز خواستم برم سمتش،ولی بخدا بارها از این بچه بازیش خسته شدم ک قهر میکنه خودش نقطه ضعفمو فهمیده که سکوتشو نمیتونم تحمل کنم . همچنان قهره. بنظرتون برم سمتش نوازشش کنم یا نرم حتی شده تا یه ماه از قهرش بگذره تا بالاخره خوذش حرف بزنه و اشتی کنه!!! خوبی قهرش تنها اینه که با بچه ها مهربون میشه و باهاشون بازی میکنه که به اصطلاح شادیشو نشون بده و حرص منو در بیاره.تازه کلی دخترمو میبوسه و میخنده باهاش فکر میکنه منو اینجوری حرص میده.
حتی دوروزه همش لباس باز میپوشمو ارایش میکنم شاید بیاد سمتم ولی انگار ن انکار. دلم از غصه داره میترکه.
راهتماییم کنید عزیزان