2777
2789
کامل خارج شووو بورس خیلیا رو بدبخت کرد از بس بی درو پیکره

تهش موندده ۵۰ ...با پنجاه چیکار کنم خونمو بخرم یا ماشینمو ...لاقل میدونم اگه درست شد ی چیزی دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهش موندده ۵۰ ...با پنجاه چیکار کنم خونمو بخرم یا ماشینمو ...لاقل میدونم اگه درست شد ی چیزی دارم&nbs ...

عزیززززم انشالله درست بشهههه لطفا دراینده حتما با تحقیق چیزی وارد هممچین کارایی بشو

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
عزیززززم انشالله درست بشهههه لطفا دراینده حتما با تحقیق چیزی وارد هممچین کارایی بشو

بخدا تحیقیم کردم ...صدتا کارگزاری رفتم تو نت خوندم با همه اونایی که داشتن کار میکردن خرف زدم ...ولی اخرش همه با هم بدبخت سدیم

اره

خب پس...

الان هم تو سودی دیگه اینجوری فکر کن

۲۰ تومن کذاشتی الان ۱۵۰ داری...

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

سلام

من تمام نظرات شما رو خوندم و اینکه تونستید۷۰۰ تا بدست بیاورید و الان در ضرر هستید

امید وارم که وضعیت درست بشه

میشه شما آیدی تلگرام یا اینستاگرام بدید و من چند تا سوال دارم آیدی اینستاگرام من mobin_sahebi4