بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا لعنتشون. کنههههه،،یه جوون تازه عقد کرده بود بدبخت ۸۰۰ میلیون گذاشت همش رفتتتتت اومد با قرص برنج خودکشی کرد،،،اخه اه این جوونا چرا نمیگیرههههههه😔😔
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
خودش نوسان میگیره و میدونه چیا بخره زیاد خداروشکر ضررنکرده تواین مدت
کللللللل بورس قرمز شد از هرسمتیش بری ضرره،،، ب خوب خریدن نیس،،،کارشناس بورس واسه من خرید زد با ۴۵ تومن فک کنم حالا ۱۵تومنم ازش نیس،،،کلش شده عین دشت لوت هیچی نذاشتن،،ب کارشناسو بلد بودن نیس
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
بیت کویین هم حدود ۳۰۰ میلیون افت داشته چون تا ۱ میلیارد هرواحدش رفته بود،،ولی درکل بهتر از ایران