2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش نوسان میگیره و میدونه چیا بخره زیاد خداروشکر ضررنکرده تواین مدت

ی بار ۱۰ ملیون دادم فقط واسه اسم حفارس 

۸ ملیون دادم و لانا 

فزرین و.....

درست نمیشن بابا از همشون دارم ....

خدا لعنتشون. کنههههه،،یه جوون تازه عقد کرده بود بدبخت ۸۰۰ میلیون گذاشت همش رفتتتتت اومد با قرص برنج خودکشی کرد،،،اخه اه این جوونا چرا نمیگیرههههههه😔😔

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
خودش نوسان میگیره و میدونه چیا بخره زیاد خداروشکر ضررنکرده تواین مدت

کللللللل بورس قرمز شد از هرسمتیش بری ضرره،،، ب خوب خریدن نیس،،،کارشناس بورس واسه من خرید زد با ۴۵ تومن فک کنم حالا ۱۵تومنم ازش نیس،،،کلش شده عین دشت لوت هیچی نذاشتن،،ب کارشناسو بلد بودن نیس

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
ارز دیجیتال اوضاعش چطوره؟

بیت کویین هم حدود ۳۰۰ میلیون افت داشته چون تا ۱ میلیارد هرواحدش رفته بود،،ولی درکل بهتر از ایران