2777
2789
[QUOTE=194526546]همه زندگیت یعنی چقدر؟ همسایه ما خونشو فروخت گذاشت بورس الان ۲۰ میلیون مونده داره می ...

الان از اون 700 تومن چقدرش مونده 

تیکری که مشاهده میکنید برای آزمون وکالتمه 😍😍. میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید خیلی آرزو دارم خانم وکیل شم .توجه توجه این کاریری توسط دو نفر استفاده میشه من و دوستم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید ولی اینم حرف الکیه یا اعتماد کنیم ... ناراحت نشو ولی از اول دی که کم کم ضررا شروع شد گفتن دو ...

نه بابا چندساله داره کارمیکنه میگه فقط هم بخاطر جو روانیشه من خودم خیلی سر درنمیارم 

همتی و روحانی خوردن پولمونو ...الان با چه رویی کاندید شده اخه 🤐🤐🤐🤐🤐🤐

نی نی یار بسه ی بار تعلیقم کردی 

حرف حق نزیم بخدا دارم اتیش میگیرم همه زندگیم رفت ....

نه بابا چندساله داره کارمیکنه میگه فقط هم بخاطر جو روانیشه من خودم خیلی سر درنمیارم 

دوماه درست بشه من حاام خوب میشع 

بخداشدم حرف دهن فامیل 

نقل مجالس خیلی شرایط بدی دارم

عزیزم میخوای به همسرم بگم کمکت کنه؟

وای خدا خیرت بده آره بهش میگی .میدونه تقریبا چند درصد ضرر جبران میشه ؟

تیکری که مشاهده میکنید برای آزمون وکالتمه 😍😍. میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید خیلی آرزو دارم خانم وکیل شم .توجه توجه این کاریری توسط دو نفر استفاده میشه من و دوستم