توتاپیک قبلی هام هست جاریم هیچ وقت واسه دعوت کردن به خودمون زنگ نمیزنه همیشه به مادرشوهرم میگه پارسال واسه تولددخترش به مادرشوهرم گفته بودبااینکه دلخوربودم به خاطره شوهرم رفتم به خودشون هم چندبارگفتیم کارشون زشته امسال بازواسه تولددخترش به مادرشوهرم گفته به مابگه منم گفتم نمیرم مادرشوهرم طبق معمول ازاون دفاع میکنه میگه اشکالی نداره چه فرقی میکنه به کی بگه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ولی من هیچوقت جاری دار نمیشم ولی میگم کاش داشتم. شاید اینطوری مادرشوهرم پدرشوهرم خواهرشوهرام ق ...
جاری من انقدربده حدنداره درمقابل من خیلی به خونواده شوهرم احترام میزارم برعکس همیشه هوای اونودارن ازش دفاع میکنن واسش خرج میکنن پولاشون مال اونه کارهاشون مال من دلیلش هم اینه چون خانوم خواهرزاده پدرشوهرمه خودشون انتخاب کردن من غریبه ام مخالف بودن به زورشوهرم راضی شدن