2777
2789
عنوان

جاری

356 بازدید | 20 پست

توتاپیک قبلی هام هست جاریم هیچ وقت واسه دعوت کردن به خودمون زنگ نمیزنه همیشه به مادرشوهرم میگه پارسال واسه تولددخترش به مادرشوهرم گفته بودبااینکه دلخوربودم به خاطره شوهرم رفتم به خودشون هم چندبارگفتیم کارشون زشته امسال بازواسه تولددخترش به مادرشوهرم گفته به مابگه منم گفتم نمیرم مادرشوهرم طبق معمول ازاون دفاع میکنه میگه اشکالی نداره چه فرقی میکنه به کی بگه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من برمم

شوهرم نمیذاره

واقعا حرکتش زشته

نرو اصلااااا

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

زشته کارش  من باشم ناراحت میشم  حق داری

کلاهمیشه اینجورین

روزهای عادی که همه رودعوت میکنن یه ساعت مونده به موقع غذاخوردن یعنی بعداومدن مهمون هاشون برادرشوهرم به شوهرم پیامک میفرسته همه اینجان شماهم بیایین

نه اونهافکرمیکنن خودشون پادشاه هستن غرورشون اجازه نمیده زنگ بزنن

اه محلشون نده

هرکی هرطور بات رفتار میکنه باش رفتار کن هیجکس از اون یکی کمتر نیس

نری ها بگوششونم برسون دلیل نرفتنتو

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

من اگه جای تو بودم نمی رفتم مگه گوشی نداری که به خودت زنگ بزنه 

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏

خودتو کوچیک نکن و نرو تا بفهمه ..من اینجور مواقع نمیرم و اگه گلایه کنن میگم دعوتم نکردید

عضو گروه 3 ستاره .... وزن اولیه 1404/04/19.... 84.500..../ وزن فعلی 1404/09/14 .....75.100 / ..وزن 1404/11/06.... 73.400.......وزن هدف ... 60 .... برای شادی روح پدرم صلوات لطفا ...

ولی من هیچوقت جاری دار نمیشم ولی میگم کاش داشتم. شاید اینطوری مادرشوهرم پدرشوهرم خواهرشوهرام  قدر احترامی که بهشون میذارم بااینهمه بلاهایی که سرم آوردن و آبروها ازم بردن رو بدونن ...