2777
2789
دوربیهای مداربسته اطراف حتی سر کوچه رو ببینید انگشت نگاری کنید .از خدا قلبا بخواه اموالتون پیدا شه . ...

همسایه ها همکاری نمیکنند چند روزه نامه آگاهی گرفتم دوربین‌هاشون را نمیدن

فقط توکل به خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنتش کن دزدا رو خونه ی مامانمو دزد زد کلی وسیله برد چن وقت بعد پیدا شد ولی چه فایده نه وسیه ها ...

من برام مهمه دزد پیدا بشه خیلی سخته تو این زمانه گرونی چطور میشه چیزی خرید دیگه

من برام مهمه دزد پیدا بشه خیلی سخته تو این زمانه گرونی چطور میشه چیزی خرید دیگه

ان شاالله وسیله هات پیدا بشه

پس دعا کن زود پیداش کنن چون وسیله های دزدی رو سریع میفروشن دست خودشون نگه نمیدارن

دزدو دیر پیدا کنن دردی از ادم دوا نمبشه

نادعلی خوبه  بعد یه چندتا ذکر بود الان حظور ذهن ندارم اگه میخوندی میخوابیدی شب میدیدی تو خواب ...

خوندم یا دلیل المتحیرین ولی جالبه دوشب خوندم کلا صبح پا میشم خابم مثل یک هاله هست اصلا یادم نیست چی بوده

خوندم یا دلیل المتحیرین ولی جالبه دوشب خوندم کلا صبح پا میشم خابم مثل یک هاله هست اصلا یادم نیست چی ...

شوهرممیگه دزد آشناست خدا نمیخاد تو بدونی شاید بدونیم شری بشه که یک فامیل نابود بشه

شوهرممیگه دزد آشناست خدا نمیخاد تو بدونی شاید بدونیم شری بشه که یک فامیل نابود بشه

یه سری دلایل بود که به ما هم میگفتن صد در صد دزدتون آشناست

بعد دستگیریش معلوم شد اصلا آشنا نبوده بلکه طرف دزد سابقه داره و از سال ۹۳ دزدی میکنه و حوزه ی دزدیش محله های منطقه ی ما بوده 

آشنا هیچوقت این ریسکو نمیکنه بره خونه ی فامیل برای دزدی مگه اینکه واقعا خودش دزد با سابقه باشه 

یه سری دلایل بود که به ما هم میگفتن صد در صد دزدتون آشناست بعد دستگیریش معلوم شد اصلا آشنا نبوده بل ...

توکل به خدا انشالله که دزد ماهم گیر بیفته و وسایلمون برگرده