2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز کاری نکردم ولی رفتاراش خیلی عوض شده 

اشکال نداره 

هر کسی گاهی رفتارش عوض میشه 

سرکار شاید استرس داره یا بحث خانوادگی داره 

خیلی چیزها 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

ب این فک کن ک اگه شکت واقعیت بشه چی کار میخوای بکنی

اگه بازم میخوای ادامه بدی پس گوشی چک کردن یا هر تجسسی کلا کار درستی نیس فقط عذابه و باعث از چشم افتادن شوهرت برات میشه و زندگی رو برات سخت میکنه

اشکال نداره  هر کسی گاهی رفتارش عوض میشه  سرکار شاید استرس داره یا بحث خانوادگی دار ...

اینکه بازدیداشو همه رو غیر فعال کرده اینکه چهار روزه رفته سفر کاری با دوستاش ولی کلا دوبار زنگ زده در حد یک دقیقه شایدم کمتر حرف زده وبه بهونه اینکه مامانم پشت خطه باهاش قطع کرده وفهمیدم با مامانش حرف نزده اینجوری رفتاراش عوض شده

ب این فک کن ک اگه شکت واقعیت بشه چی کار میخوای بکنی اگه بازم میخوای ادامه بدی پس گوشی چک کردن یا هر ...

واقعا میرم از زندگیش چون اون از من یه برده ساخته ولی خودش رفتاراش مهم نیست

پس مرگ یه بار شیون یه بار... زندگی با شک، مرگ تدریجیه

لطفا نوشته بالاییمو بخون حق دارم شک کنم؟تازه همه اینستا وواتساپشو قفل دومرحله ای کرده چک نکردم کنارم نشسته بود دیدم 

لطفا نوشته بالاییمو بخون حق دارم شک کنم؟تازه همه اینستا وواتساپشو قفل دومرحله ای کرده چک نکردم کنارم ...

اگه از اول اینطوری نبوده، آره حق داری

مگه میشه چهار روز بری سفر با همسرت ۲بار حرف بزنی

اگه از اول اینطوری نبوده، آره حق داری مگه میشه چهار روز بری سفر با همسرت ۲بار حرف بزنی

شبی که رفت تا فرداش ساعت پنج فقط پیام داد که قهری باهام گفتم نه دیگه خبری نشد تا شب که یه آهنگ فرستاد در حد سه چهار تا پیم فرداشم چند ساعت گوشیش خاموش بود که بعدش زنگ زد گفت زنگ زده بودی گفتم آره نگرانت شدم گفت عزیزم اگه کار واجبی نداری شب زنگ میزنم حرف میزنم الانم مامانم پشت خطه جوابشو بدم که دیگه زنگ نزد دیروزم مامانش زنگ زده بود بهم که ازش خبر داری باهاش حرف زدی گفتم دیروز حرف نزدین باهاش گفت نه چند بار زنگ زدم رد کرد 

شبی که رفت تا فرداش ساعت پنج فقط پیام داد که قهری باهام گفتم نه دیگه خبری نشد تا شب که یه آهنگ فرستا ...

نمیدونم چی بگم عزیزم

من بودم اول خیلی ناراحت میشدم بعدم واقعا شک برانگیزه

خانوما حسشون بهشون دروغ نمیگه، اگه واقعا بعد از فهمیدنش تموم میکنی پس تهشو دربیار ک چ خبره

اما اگه بچه داری و بعدش با ببخشید و ماست مالی ادامه میدی باهاش، پس اصلا کاری نکن