2777
2789

دوستان خیلی چاق شدم رژیم میخوام‌بگیزم ولی شیرم‌خودش کمه چکار کنم‌😭😭😭

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون رژیم لیمویی چی شنیدم خیلی طرفداب داره

وااااااااااااای اصلاااا سمتش نرو ...ببین من از وزن ۹۰ اومدم به ۶۶ خیلی رژیم امتحان کردم و شکست خوردم ..لیمومی اصلا به درد نمیخوره ...رژیم غفاری رژیم خودته ..یعنی تو هرچی داری تو خونه ات با همون رژیمو ادامه میدی...البته رژیم شیردهی مخصوص داره که عالیه واقعا ..هم قیمت مناسبه هم زیر نظر پزشک هستین 

حتما یه نگاه بندازین به سایتش 

لیمومی برات غذا تعیین می‌کنه ...مثلا میگه ناهار حتما خورشت هویج بخور ..میان وعده مثلا گریپ فروت بخور ..خب شاید من اصلا خوشم نیاد از این غذا یا مهمونی باشم نتونم بخورم ..

لیمومی برات غذا تعیین می‌کنه ...مثلا میگه ناهار حتما خورشت هویج بخور ..میان وعده مثلا گریپ فروت بخور ...

جدی من که نمیتونم با بچه برا خودم غذا جدا درست کنم یه غذا درست میکنم به زور 

وااااااااااااای اصلاااا سمتش نرو ...ببین من از وزن ۹۰ اومدم به ۶۶ خیلی رژیم امتحان کردم و شکست خوردم ...

شما چجوری از ۹۰ اومدی ۶۶ تورو خدا به منم بگو چتد روزه با غفاری؟؟؟،چزا لیمویی بده پیج داره رژیم غفاری؟؟؟

جدی من که نمیتونم با بچه برا خودم غذا جدا درست کنم یه غذا درست میکنم به زور 

دقیقا به همین خاطر میگم ..آدم خسته میشه از اینجور رژیما اولا اصولی نیستن بعدشم شما چون تو مرحله شیردهی هستین حتما رژیم استاندارد بگیرید ...خودم خیلی‌ پول خرج کردم برای قرص و رژیم و این حرفا 

شما چجوری از ۹۰ اومدی ۶۶ تورو خدا به منم بگو چتد روزه با غفاری؟؟؟،چزا لیمویی بده پیج داره رژیم غفاری ...

اره پیج داره غفاری ...لیمومی رو هنوزم دارم فک کنم پی دی اف رژیمشو ..واقعا چرته..خسته ات می‌کنه .وسط راه ول می‌کنی ..

غفاری زندگی خودته ..راحت ..هرچی دلت میخواد بخور 

من رژیم کتوژنیک گرفتم بعدشم غفاری ..

کتوژنیک برای این موقعیتت خوب نیس چون ول می‌کنی وسط راه چاق میشی بازم ..نیاز به تمرکز و وقت داره یکم ..بی دقتی کنی سریع برمیگردی..ولی غفاری نه خداییش..خدا خیرش بده عالیه