2777
2789
عنوان

مامانای عزیز😢

111 بازدید | 22 پست

پسرم 7 ماهشه و تازه غذاخوردن رو شروع کرده

الان 3 روزه شکمش کار نکرده و این باعث بی میلی و کم غذا شدنش شده

چکار کنم بچه ام درد نکشه و شکمش کار کنه 😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو غذاش الوبخارا بریز و اینکه پوره سیب زمینی اگه بهش میدادی نده . روغن زیتونم فراموش نشه تو غذاش .ماساژ شکمی هم حتما بده 

من تا پسرم شکمش سفت شه یکی دو روز سیب زمینی تو غذاش نمیکنم  

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
با روغن زیتون یا روغن بدن شکم کمر و پهلوهاشو ماساژ بده

انجام دادم

حموم آب گرم هم هر شب میگیرم

میذارم تو آب گرم بشینه و بازی کنه

تو فرنی و حریره بادومش هم کره میریزم ولی فایده نداشته

انجام دادم حموم آب گرم هم هر شب میگیرم میذارم تو آب گرم بشینه و بازی کنه تو فرنی و حریره بادومش ه ...

معمولا  تا سه روز روند وزن گیری داره وقتی شکم کارنکنه

بیشتر طول کشید ببر دکتر یه نصف شیف میزنی بعد یه ربع پس میده

پرستار مهربونم🥰
آب جوشیده گرم در حد چایی که ما میخوریم زود زود بده کار میکنه، نصف لیوان بده دیدی کار نکرد دوباره بده ...

بدبختی آب اصلا دوست نداره، مثل خودمه

ولی هندوانه خیلی دوست داره، هندوانه ضرر نداره بهش بدم!؟ 

از عطاری فولوس بگیر دم کن بهش بده

خواهرشوهرم بچش اینطوری میشد فولوس میداد منم دوسری دادم به بچم الحمدلله تاثیر داشتش ولی حواست باشه مداوم و خیلی زیاد بهش ندی زیادش خوب نیست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بدبختی آب اصلا دوست نداره، مثل خودمه ولی هندوانه خیلی دوست داره، هندوانه ضرر نداره بهش بدم!؟ 

ضرر داره زوده نده . من برا  پسرم با گریه میدادم با سورنگ اتفاقا دقیقا همسنای پسر شما بود.همه میگفتن مگه زوره نده میبینی گریه میکنه به حرفشون گوش نمیدادم میریختم تو دهنش بعد شکمش کار میکرد راحت میشد البته گرم ها نه سرد یا ولرم

.گرمِ در حد خوردن.الان ماشالا بگم بیا آب هر جا باشه خوشو میرسونه که بخوره 

امیدوارم خدا حاجت دلمو بده 😍
ضرر داره زوده نده . من برا  پسرم با گریه میدادم با سورنگ اتفاقا دقیقا همسنای پسر شما بود.همه می ...

عزیزم❤

پسر من آب میریزم دهن‌ قورت نمیده، وقتی به گلوش میرسه قرقره میکنه که.پایین نره بعد همه رو میریزه بیرون

عزیزم❤ پسر من آب میریزم دهن‌ قورت نمیده، وقتی به گلوش میرسه قرقره میکنه که.پایین نره بعد همه رو میر ...

یکی دو بار این کارو‌ میکنه بعد که دید مقاومت میکنی میخوره البته با گریه بعد عاشق آب میشه. راستی اگه واقعا آب نمیخوره یبوستش از همینه شک نکن. بچه که شروع کرد به غذا باید زیاد آب بخوره.. حتی از اول هم باید بخوره یکم. 

امیدوارم خدا حاجت دلمو بده 😍