سلام دختر من الان 6 سالشه از بدو تولد دیدم یه تیغه ای از ابروهاش تا بالای پیشونیش برجسته است و بعد از یکسال بردمش دکتر گفت باید قبل از 1 سالگی عمل میکردی تا از لحاظ زیبایی درست بشه ، میگفت شاید بزرگتر که بشه بهتر بشه ولی چون خداروشکر از لحاظ هوش مشکلی نداره، ما هم عملش نکردیم الان که دخترم 6 سالش شده به نظرم هیچ تغییری نکرده دخترم چهره زیبایی داره و چون موهاش هم بلندشده شاید به نسبت نوزادی و بچگیش کمتر نشون میده ولی باز هم کاملا به نظر من مشخصه، راستش من خیلی پشیمونم از اینکه عمل نکردم اول از اون مرکز بهداشت و مامایی که دور سر بچمو اندازه گرفت و گفت طبیعیه و چیزی نیست ، هیچ وقت ازش نمیگذرم اگه از بدو تولد اون بهم میگفت پیش یه دکتر ببرم منم بیشتر پیگیر میشدم چون بچه اولم بود من زیاد تجربه نداشتم ، البته ترسهام الان خیلی بیشتر شده از چند جهت1- دخترم الان یه مدته میگه سرم درد میکنه بردمش پیش دکتر مغز و اعصاب نوار مغزی گرفت گفت سالمه و مشکلی نیست و گفت برای بررسی های بیشتر سی تی بده که دخترم نداد و میترسه خیلی ، دوم اینکه من الان بچه دومم رو باردارم و دکتر گفت به احتمال 15 درصد بچه دومت هم همین مشکل رو داره، خیلی خیلی نگرانم دوره بارداریم پر از ترس و استرس شده توروخدا منو دعام کنید
و اینکه خواهش میکنم اگه بچتون تریگونوسفالی داره زودتر عملش کنید