2777
2789
عنوان

مشکل پسرم

3562 بازدید | 24 پست
سلام دوست جونا من پسر دومم الان 4 ماهشه از وقتی دنیا اومد پیشانیش برآمده بود. تحقیق کردم فهمیدم تریگونوسفالی داره یعنی درز جمجمه در قسمت پیشانی جوش خورده و باید عمل بشه خیلی استرس دارم آخه من شهرستانم اینجا دکتر خوب نداره می خواستم یه متخصص مغز و اعصاب کودکان خیلی خوب تو تهران یا شهرستانای دیگه بهم معرفی کنید ممنونم ازتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نفس جون من تعریف دکتر اشرفی تو تهران رو خیلی شنیدم میگن خیلی خالیشه ولی عزیزم منم وقتی تو اینترنت تحقیق میکردم صد تا عیب رو بچم میذاشتم که همش الکی بود واینکه دکتر پسر خودمم تو یزد راضیه فلاح اونم خیلی خوبه وخیلی هم مراجعه کننده از سرتاسر ایران داره
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
سلام مامی امیر علی خوبین پسرتون خوبه عملش کردین ؟پیش کدوم جراح؟راضی بودین .عملش موثر بود؟آخه پسر من ...

سلام گلم شما پسرتون خوب شد

عمل کردین ترخدا جواب منو بدید دکتر خوب بهم معرفی کنیذ

خدایا میدونم به موقع میرسی

سلام دوستان ۰دختر من الان شش ماهشه و درز جلوی پیشونیش بسته شده ۰جراح مغز گفتن که از نظر مغزی مشکلی نداره ولی از نظر زیبایی اگ میخواین باید عمل بشه ۰کسی این عمل رو انجام داده ۰میخواستم بدونم بعد عمل مشکلی نداشتین و راجبه عملش بپرسم ممنون میشم کمک کنین ۰اگ عمل انجام ندادین و بچتون بزرگتر شده آیا اون فرم سر بهتر میشه یا نه؟

سلام دوستان ۰دختر من الان شش ماهشه و درز جلوی پیشونیش بسته شده ۰جراح مغز گفتن که از نظر مغزی مشکلی ن ...

سلام دختر من الان  6 سالشه از بدو تولد دیدم یه تیغه ای از ابروهاش تا بالای پیشونیش برجسته است و بعد از یکسال بردمش دکتر گفت باید قبل از 1 سالگی عمل میکردی تا از لحاظ زیبایی درست بشه ، میگفت شاید بزرگتر که بشه بهتر بشه ولی چون خداروشکر از لحاظ هوش مشکلی نداره، ما هم عملش نکردیم الان که دخترم 6 سالش شده به نظرم هیچ تغییری نکرده دخترم چهره زیبایی داره و چون موهاش هم بلندشده شاید به نسبت نوزادی و بچگیش کمتر نشون میده ولی باز هم کاملا به نظر من مشخصه، راستش من خیلی پشیمونم از اینکه عمل نکردم اول از اون مرکز بهداشت و مامایی که دور سر بچمو اندازه گرفت و گفت طبیعیه و چیزی نیست ، هیچ وقت ازش نمیگذرم اگه از بدو تولد اون بهم میگفت پیش یه دکتر ببرم منم بیشتر پیگیر میشدم چون بچه اولم بود من زیاد تجربه نداشتم ، البته ترسهام الان خیلی بیشتر شده  از چند جهت1- دخترم الان یه مدته میگه سرم درد میکنه بردمش پیش دکتر مغز و اعصاب نوار مغزی گرفت گفت سالمه و مشکلی نیست و گفت برای بررسی های بیشتر سی تی بده که دخترم نداد و میترسه خیلی ، دوم اینکه من الان بچه دومم رو باردارم و دکتر گفت به احتمال 15 درصد بچه دومت هم همین مشکل رو داره، خیلی خیلی نگرانم دوره بارداریم پر از ترس و استرس شده  توروخدا منو دعام کنید

و اینکه خواهش میکنم اگه بچتون تریگونوسفالی داره زودتر عملش کنید