2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

369 بازدید | 25 پست

سلام دوستای گلم من به تازگی زایمان کردم حدودا ۴۰ روزه زیاد بخیه نخوردم و بچمم ۳ کیلو بود الان بعد از ۴۰ روز که رابطه داشتم دهانه واژنم خوب بود تنگ بود اما ببخشید داخلش یکی دو درجه نسبت به قبل گشاد شده خاستم بپرسم امکان داره طی چند ماه ترمیم بشه خودش؟

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار

بله تا ۶ ماه زمان لازمه

ورزش کگل هم انجام بده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

دمت گرم 

چ جوری متوجه شدی داخلش چ خبره😁😁😁

تا اونجایی ک میدونم رحم ب شکل قبلش برمیگرده

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دمت گرم  چ جوری متوجه شدی داخلش چ خبره😁😁😁 تا اونجایی ک میدونم رحم ب شکل قبلش برمیگرده

😂😂خب فک کن انگشتت رو میکنی تو گوشت😂خود ادم حس میکنه دیگ مث سابق نیس شوهرمم گفت البته

چطوری حس کردی دهانش تنگه داخلش گشاده؟من چهارماهه زایمان کردم از بعد زایمانم رابطه برام دردناکه هنوز ...

عزیزم چی بکم والا دردناک بودن رابطه یه درده گشاد شدن یه درد دیگ😪😪😪

😂😂خب فک کن انگشتت رو میکنی تو گوشت😂خود ادم حس میکنه دیگ مث سابق نیس شوهرمم گفت البته

😂😂😂😂

قانع شدم 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
بله تا ۶ ماه زمان لازمه ورزش کگل هم انجام بده

ممنون عزیزم😍امیدوارم کردی ترسیدم گفتم شانس من با اولین زایمانم ایطوری شده باشم نیاز ب عمل پیدا کنم

من شوهرم میگه از بعد زایمان تنگ تر شده🤦‍♀️🤦‍♀️ ولی این باعث شده من از رابطه فراری باشم

عزیزم واقعا نمیدونم شاید خیلی خیلی تنگ دوختن برات یا دیواره های واژنت خوب ترمیم شده طی ۴۰ روز

امشب شب مرادبوده پس

بچهااااا توطبیعی همه بخیع میخورن؟لدفاااا خواهشااا جواب بدید اینایی ک میدونین

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛