nazy93 مدیر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 7654 عنوان این دیوونس؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 32 پست بخاطر مشکلات مالی خیلی عصبیه و همش سز چیزای کوجیک عصبی میشه..تو جر و بحث و دعوا خودش و میزنه و مادرش و میزنه...اگه عصبی بشه دستش و میکوبه به شیشه اصلا براش عواقب کارش مهم نیست اون موقع..خیلی وسواس و حساسه..این آدم دیونه است یا مشکل خاصی داره؟ 1400/03/21 | 02:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نیلا عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 14504 از وقتی با این سایت آشنا شدم به عمق بی فرهنگی مردم پی بردم،خودتون یه فکری به حال خودتون کنین. استار ... الان فازت چیه؟من چی به تو گفتم که هی ریپ میزنی ..انگار دلت دعوا میخواد..ولی من وقت دعوا ندارم شرمنده🙂💋❤ ▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎
sasa_k عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 1330 الان فازت چیه؟ من چی به تو گفتم که هی ریپ میزنی ..انگار دلت دعوا میخواد..ولی من وقت دعوا ندارم شرمن ... چیزی به من گفتی ولی خب آدم زورش میاد یه سری بی ادبی میکنید و...باشه موفق باشی.ولی در کل من منظور با همه بود نه شما.
_نیلا عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 14504 چیزی به من گفتی ولی خب آدم زورش میاد یه سری بی ادبی میکنید و... باشه موفق باشی. ولی در کل من منظو ... منم قبول دارم حرف بدی زدم اما اون موقعی که اینو نوشتم قطعا خیلی بهم زور اومده بود ▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎