2777
2789
عنوان

این دیوونس؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 32 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه متاسفانه یکی از افراد نزدیکمه دختره😞مامانش نگرانه گفتم اینجا بپرسم منم😞

عه دختره این🙁😐

دیونه شاید نباشه ولی شاید فشار باعث افسردگی و مشکل روحی پیدا مرده عصبیش میکنه که باید بره پیش روانپزشک ولی نه ب اون معنی روانی و دیونه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
گوه خورده

حالا پدر و مادر بچه رو بزنن همه میگن عیبی نداره پدرشه مادرشه و.....

عصبانی شده ناراحت بوده فشاره زندگیه.

جالب اینجاست فقط به بچه ها اینطورین،فقط موفق رفتار با بچه هاشون اینطوری میکنن بعد همه اومدن به این دختره چی گفتن،خانوم حرفت خیلی بد بوده مودب باش،تو چرا جوش‌میاری آخه؟؟ میخوای بگی خیلی آدم دلسوز و خوبیم؟؟؟ باشه فهمیدم 😅

حالا پدر و مادر بچه رو بزنن همه میگن عیبی نداره پدرشه مادرشه و..... عصبانی شده ناراحت بوده فشاره زن ...

چی میگی تو🙄😐

خداشفات بده

کی گفته پدر و مادر حق دارن بچشون رو بزنن؟؟!!

خواهر یا بردارت مادرتو بزنن ناراحت نمیشی؟

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎
چی میگی تو🙄😐 خداشفات بده کی گفته پدر و مادر حق دارن بچشون رو بزنن؟؟!! خواهر یا بردارت مادرتو ...

کی گفته همه گفتن،منم البته قبولش ندارم کلا کتک زدن هر کسی اشتباست.

ناراحت میشم بله،ولی ایشون خواهر شما نیست مادرشم مادر شما نیست باید بهش فوش بدی؟؟؟؟؟؟