2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون...

271 بازدید | 30 پست

اگه نامزدتون مشکل مالی داشته باشه و شغل نداشته باشه و بهتون بگه اگه شما نبودید استرس شغل نداشت و خودشو برا کار اذیت نمیکرد اما الان مجبوره استرس شغل بکشه چون نامزد داره، چه فکری می کردید؟ یبارم بهتون گفته باشه که دوستون داره ولی میتونید ولش کنید چون شغل نداره.  

من الان چند تافکر تو ذهنمه: 

۱. طرف با توجه به شرایطش و به خاطر اینکه منو خیلی دوس داره میخواد خوشبخت تر شم اینجور میگه 

۲. طرف چون خودشو خیلی دوس داره نمیخواد اذیت شه اینجور میگه 

کلا آدمی نیست که دست ب هر کاری بزنه که پیشرفت کنه و خودشو از این شرایط دربیاره. من خودم بودم از صفر شروع به تلاش میکردم تا درجا نزنم.

نظرتون چیه؟

ببین نامزد منم هیچی نداشت و هیچ تلاشی ام‌نکرده بود تا الان و همیشه به من میگه من بخاطر تو دارم‌کار میکنم که خوشبخت کنم

تو تنها چاره ی منی خدا💛لحظه ی اومدنش که شد همه چیز ایستاد!ساعت از حرکت؛زمین از چرخش و قلبم از کار!💕🤭😍یک عاشق هستم که کلی جنگید تا به عشقش رسید از خواسته تون دست برندارید❤دی ماهی شیطون و مهربونی ام🤭دف نوازم💕واسه بهتر شدن حال روحیم ی صلوات بفرس اگه میشه🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش بگو خوب من میرم تا شما استرس نداشته باشید و راحت بخوابید و خداحافظی کن برای همیشه

چرااا میخواید زندگیشو بهم بریزید؟مردا دوس دارن زنشون بهشون تکیه کنه و ایشون ی جوری داره به خانمش میگه که من بخاطر تو دارم‌کار میکنه و منظورشون اینه که میخوام خوشبختت کنم و برام‌مهمی 

تو تنها چاره ی منی خدا💛لحظه ی اومدنش که شد همه چیز ایستاد!ساعت از حرکت؛زمین از چرخش و قلبم از کار!💕🤭😍یک عاشق هستم که کلی جنگید تا به عشقش رسید از خواسته تون دست برندارید❤دی ماهی شیطون و مهربونی ام🤭دف نوازم💕واسه بهتر شدن حال روحیم ی صلوات بفرس اگه میشه🌹
چرااا میخواید زندگیشو بهم بریزید؟مردا دوس دارن زنشون بهشون تکیه کنه و ایشون ی جوری داره به خانمش میگ ...

شما انگار گیجی

آدمی که واسه خودش کار نکنه و بگه به خاطر تو کار میکنم 

به درد زندگی مشترک نميخوره 

چند سالته شما

من با چنین آدمی کنار نمیام مرد خوبه زرنگ  باشه اگه تو هم نبودی نمیخواست فکر پیشرفتش باشه چند س ...

اره اتفاقا میگه اگه تو نبودی منتظر میموندم تا ۳۵ سالم بشه میدونستم تا اون موقع یه کاری برام پیش میاد.

منم گفتم کسی تلاش نکنه در جا بزنه تا پنجاه سالم چیزی نمیشه گفتم باز خداروشکر من هستم وگرنه هیچ تلاشی نمیکردی گف این نظر توئه.

۲۵ سال داره. 

شما انگار گیجی آدمی که واسه خودش کار نکنه و بگه به خاطر تو کار میکنم  به درد زندگی مشترک نميخ ...

اخ همسر منم همینطوری بود..تو زندگیش هیج امیدی نداشت از وقتی عاشق من شد تصمیم به زندگی گرفت و سرکار رفت چند ماه دیگه ام عروسیمونه

اره اتفاقا میگه اگه تو نبودی منتظر میموندم تا ۳۵ سالم بشه میدونستم تا اون موقع یه کاری برام پیش میاد ...

دقیقا همسر منم ۲۵ سالشه..از نظر من اشکالی نداره،حالا که امیدش تویی و بخاطرت داره کار میکنه نا امیدش نکن و بمون باهم زندگی بسازید