2821
2789
عنوان

دندون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 24 پست
چی طول بکشه دو یا سه جلسه ۲۵تا۴۰دقیقه اس همین

خب پس شنبه میرم... مرسی از لطفتون💕

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
منم الان در همین حالم. چون به عصب رسیده با اب سرد و گرم درد میگیره. میگن الان عصب کشی ۱۸۰۰ شده🤦‍♂️

روکش سرامیک هم شده ۱۸۰۰

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه عصریهویی درد گرفت مسواک زدم خوب شد ولی الان به سرد وگرم واکنش نشون میده

باید بری دکتر اگه به سرد و گرم حساسیت نشون میده باید بری درستش کنی مگر نه دردت بیشتر میشه و خرابی دندونت گسترده تر تا بدتر نشده حتما برو چون هر چه زودتر بری هزینشم کمتر میشه

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
نه مشکل پولش نیست چون میدونم هرچی زمان بگذره هم دردش بدتره هم هزینش... آخه من میخوام کنکور بدم😔میتر ...

من تو یه جلسه۴۵ دقیقه سه دندونم رو عصب کشی و پر کردم میتونن توی یه جلسه براتون انجام بدن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
باید بری دکتر اگه به سرد و گرم حساسیت نشون میده باید بری درستش کنی مگر نه دردت بیشتر میشه و خرابی دن ...

مرسی عزیزم فدات 

چشم حتما😘

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
من تو یه جلسه۴۵ دقیقه سه دندونم رو عصب کشی و پر کردم میتونن توی یه جلسه براتون انجام بدن

خب پس اینجوری بهتره... مرسی

مرسی عزیزم فدات  چشم حتما😘

خواهش میکنم عزیزم❤😘

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
جآنآ قیمتارو فقط😂😂😂💔

عا والا آبان ماه عصب کشی و پرکردن یک میلیون صد بود ۵ تا دندونم رو توی دو جلسه عصب کشی و پر کردم 

هفته پیش رفتم برای روکش قیمتش شده بود ۱۸۰۰  .روکش آبان ماه ۱میلیون بود

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز