2777
2789
عنوان

میاید کمک🥺

236 بازدید | 34 پست

بچه ها من با دوس پسرم ۳ ساله ک باهمیم توی این سه سال همچی عادی بود حتی بوس و بغلم نداشتیم واقعا نداشتیم الان توی سال سوم دیگ همچی عوص شده خاسته هاش تغییر کرده بهم میگه بی احساسی 

راس میگه به اون چیزا حسی ندارم وای خودم سعی کروم نداشنه باشم چون خط قرمز دارم واسه خودم دلم نمیخاد حیثیت خانوادم و ببرم ازش مطمینم ولی دلم نمیخاد اتفاقی بینمون بیفته الان ازم ناراحته ینی هرروز سر این موصوع بحث داریم بهم میگ دوسم نداری  کمکم کنید چجوری بهش بفهمونم هرچی میگم گوشش بدهکار نیست بهم راه حل نشون بدید

اگه میتونی باهاش کات کن

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا مث توم خوشم نمیاد قبل ازدواج حد و مرز بینمون رعایت نشه 

بهترین کارو میکنی بهش بگو ک دوسش داری و اگه اونم تورو دوس داره با صبر و حوصله منتظر بمونه تا وقتی ک بهم رسیدین 

بگو اینقدر منو میخوای بیا جلو لاقل نامزد بشیم همه چی در اختیارت انموقعه  الان با اونکه عاشقتم ...

میخاد بیاد خاستگاری ولی هردو ۲۰ سالمونه اون تازه رفته ۲۱ باباش میگه تا کارات اوکی نشه زن نمیگیرم نمیذارم دختر مردم ک بدبدخت کنی

صد بارگفتم بیا تموم کنیم میگه دوست دادم نمیتونم اصلا نمیدونم چی گار کنم

بگو سه سال زمان کمی نیست اگه دوسم داری بیا رسمی کنیم من اوکی میشم ولی اینجوری نمیتونم اگه نیستی شمارو به خیر و مارو به سلامت

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم