2777
2789
عنوان

سر خوردن جلوی بقیه😁

300 بازدید | 10 پست
دیروز رفته بودم بانک از صندلی اومدم پاشم جلوی اون همه آدم سر خوردم نزدیک بود بیفتم نمیدونم چند نفرو شاد کردم کلی خجالت کشیدم😅

شما هم از اینجور خاطره ها دارید؟؟

من یبار تو پیاده رو داشتم میرفتم بعد پاهام لیز خورد از وسط باز شدم 😑😆😆

یه پام رفت جلو یه پا عقب ،قشنگ یه ۱۸۰ درجه زدم وسط خیابون 😅😅

ولی سریع جمعش کردم و به راهم ادامه دادم 😶

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمستون بود همه جا یخ زده بود روبه روی پاساژ بودم(خودمو. هم خیلی گرفته بودم) جلوی همه مردم سر خوردم افتادم رو زمین 

یه دقیقه همه بهم نگاه کردن بعد منم پاشدم رفتم ولی فهمیدم همه دارن بهم میخندن 

البته حقمه اونقدر که وقتی یکی. میخوره زمین میخندم که اخرش یارو عصبی میشه😐😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
وای منم به بقیه که میفتن میخندم😂😂

یه بار خالم بچه دار شده بود بعد همسرش و مامانم و من رفتیم بیارمشون خونشون

وقتی رسیدیم خالم درو باز کرد پیاده بشه از ماشین سر خورد و شالاااپ افتاد زمین همه ناراحت شده بودن.  منم اون وسط اونقدر خندیدم اونقدر خندیدم که اخرش مامانم با دعوا منو به خونه برد

وایییی ولی خیلیییی خنده دار بود الان که الانه وقتی.  یادم میوفته میمیرم از خنده😂😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
یه بار خالم بچه دار شده بود بعد همسرش و مامانم و من رفتیم بیارمشون خونشون وقتی رسیدیم خالم درو باز ...

عمه منم پاش شکسته بود نشسته بود رو ویلچر بعد پسرش میخواست ردش کنه یهو اشتباهی با ویلچر انداختش تو جوب🤣🤣کلی خندیدم

عمه منم پاش شکسته بود نشسته بود رو ویلچر بعد پسرش میخواست ردش کنه یهو اشتباهی با ویلچر انداختش تو جو ...

وایییی😂😂😂😂😂👌

وای اره یبار برف اومده بود یخ زده بود بعد داشتیم میرفتیم دانشگاه کل راه یخ بود و خیلییییییییی لیز خلاصه هرکی تو اون خیابون بود تا بریه دانسگاه چندبار افتاد😅خیلی صحنه ی جالبی بود ولی خب خجالت نداشت چون همه میفتادن.فکر کن بیشت نفر ادم تو خیابون هرچند ثانیه ولو میشدیم رو زمین

یه راه پنج دقیقه ای رو تقریبا بیست دقیقه طول کسید تارفتیم بعد هر کی میومد تو کلاس کمرشو نگه داشته بود میگفت افتادم

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...