2777
2789
عنوان

شما اگه جای من بودید؟؟

100 بازدید | 8 پست

اگه تو گروه فامیلی مجازی سر یه موضوعی یکی بهتون بی احترامی می‌کرد وهر تهمت وناسزا یی به ناحق بهتون میبست سکوت میکردید یا جوابشو می‌دادید؟ وقتی یه نفر با بچه بی ادبش بهتون بی ادبی کنن وچرت وپرت بگن چه میکردید؟ من به شخصه جواب های کوبنده ومو بانه دادم طرف سوخت و سکوت کرد چرا بعضیا فکر میکنن دیگران لال هستن جواب نمیتونن بدن که بی حرمتی میکنن به نظرتون بد کردم؟ باید سکوت میکردم تا چرت وپرت بگن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مودبانه جواب دادن خیلی خوبه ⁦☺️⁩

فقط انگار هرگونه توهین تهدید بصورت مکتوب به خصوص جرم داره کاش مردم اینو متوجه میشدن که بقیه رو همسطح شعور پایین خودشون درنظر نمیگرفتن موقع حرف زدن 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

هر گروه فامیلیی عضومم کردن در جا لفت دادم

فامیلو باید بلاک کرد چه کاریه گروه درست میکنند سوهان روح

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
هر گروه فامیلیی عضومم کردن در جا لفت دادم فامیلو باید بلاک کرد چه کاریه گروه درست میکنند سوهان روح

به خدا سوهان روح بودن منم سر یه انتقاد به حق به طرف اونم تو پی وی فحش بارون شدم الته جوابشون رو محترمانه دادم ولی لفت دادم متنفرم از گروه های فامیلی که آدم های عقده ای دستشون به دیگران نمیرسه گروه زدن که دل بسوزونن

اوایل گروه خوبی بود مطلب میزاشتن دیگه کم کم یه عقده ای از همه کاراش وحتی میز غذاش عکس گرفت ومیزاشتن دیگه مهمونی میداد عکس میزاشت که پز بده یعنی دیگه حال به هم زن شده بود