2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 26 پست
منم     حدود 3 سال

منم ۳😕

ی سوال دارم ، دوست پسرت چقدر بهت محبت و ابراز احساسات میکنه؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

متاسفانه دوران دوستی که طولانی بشه هردو اذیت میشید و روابط خراب میشه.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حد متوسط نه کم نه خیلی زیاد چطور گلم؟!

منظورم اینه چطوری باهات حرف میزنع؟ 

دوست پسر من در طول روز حتی ی عزیزم نمیگه شاید ۳ روز یکبااار 

شما چطور؟

میخوام ببینم من پرتوقع ام یا اون نرمال نیس

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
تو رابطه ما همه چی برعکس بود ومن انگار تازه ازخواب بیدارشدم😑

قشنگ بکش عقب خب ، کتاب رو هم بخون 

وقتی اومد جلو دهنشو سرویس کن

منظورم اینه چطوری باهات حرف میزنع؟  دوست پسر من در طول روز حتی ی عزیزم نمیگه شاید ۳ روز یکبااا ...

نه برای من اینجوری نیست گلم

شاید درونگراست دوست پسرتون

به نظر من انتظار شنیدن یک کلمه یا حرف قشنگ توی طول روز انتظار و توقع خاصی نیست

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
نه برای من اینجوری نیست گلم شاید درونگراست دوست پسرتون به نظر من انتظار شنیدن یک کلمه یا حرف قشنگ ...

چند بارم این نیازمو گفتم ولی خب نتیجه نداده غرورمم اجازه نمیده دوباره درخواست کنم خیلی ناراحتم

چند بارم این نیازمو گفتم ولی خب نتیجه نداده غرورمم اجازه نمیده دوباره درخواست کنم خیلی ناراحتم

الهی حق داری

به نظر من نگو چون اگه تاثیر داشت همون بار اول نتیجه میداد

کلن سرده؟

اولا خوب بود ولی بعد یه مدت عادی و سرد شد مثلا فقط سال اول خوب بود  من نمیدونم کدوم رفتارشو با ...

بزن توی سرش  

تا حدودی فهمیدم...ببین گریه یک پسر یک چیز طبیعی نیست یعنی پسرا واسه هر کسی گریه نمیکنن

شاید نمیخواد لوس بشی

ولی کلن طبیعی هست که بعد یک مدت رابطه مثل اولش نباشه نمیگم سرد شدنش طبیعه نه ولی این که اون شور و هیجان اولیه نباشه طبیعی هست